2777
2789
عنوان

اراده ندارم چیکار کنم

147 بازدید | 10 پست

مثل معتادی که هربار قول میده ترک کنه و باز بعد چندروز ،میره سراغ مواد و باز وعده ی ترک کردنشو به روز دیگه ای موکول میکنه

خیلی ضعیفم دلم میخاد خودمو بکشم از این همه ضعف

هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️

یه چیزی بگم هیچ چیز نمیشه یهویی ترک کرد آروم آروم باید ترکش کنی انتظار نداشته باشه بشه یه ترک کنی

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چیزی بگم هیچ چیز نمیشه یهویی ترک کرد آروم آروم باید ترکش کنی انتظار نداشته باشه بشه یه ترک کنی

میدونم ولی باز نمیشه 

ب غذا خوردن

خوب مثلا میخوای پیتزا بخوری به جای اینکه کامل بخوریش دفعه بعدی مثلا از شیش تیکه ۵ تیکه بخور  برای هر غذاییی اینجوری کمش کن خیلی آروم آروم طول میکشه اما کم کم معدت عادت میکنه

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..
خوب مثلا میخوای پیتزا بخوری به جای اینکه کامل بخوریش دفعه بعدی مثلا از شیش تیکه ۵ تیکه بخور  بر ...

گاهی اینکارو میکنم ولی بعد یک هفته مثلا یه بار میزنم زیر قولم ب خودم بعدم کلا ناامید میشم خودمو رها میکنم