2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی عوارضش چیه

146 بازدید | 15 پست

سلام دیروز عروب قرص خوردم. از امروز صبح که بیدارشدم سرگیجه شدید چشام سیاهی میرفت و حالت تهوع داشتم تا ۱۰شب بهترشدم. ولی باز حس میکنم سرم داره سنگین میشه.

دوبار بخاطر خوردن قرص اموکسی سیلین و کلاو بیمارستان رفتم کلی داروگرفتم تاحدمرگ رفتم.

میگم نکنه سرطان یا مشکلی دارم. آخه من قبلن بالای ۲۰بار این قرصو میخوردم.

حالم خیلی بده. هربار که سرم سنگین میشه انگارتو یه دنیای دیگم

❤تمام لحظه های زندگی من ..به زیبایی بودن توست....❤

وای همیشه ک نمیخورن

فقط وقتی ک خیلی خیلی مجبوری

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن تو سال مجازه دو سه بار خورده بشه😕

من چندین سال پیش زیادمیخوردم. دیروز بعده ۷سال اونم چون مجبورشدم خوردم 

وای وای خطرناکه من تمام هورمونام باهاش بهم ریخت  آخرین بار هم به قدر ررری خ ورن ر ی ز ی داشتم ...

من امروز بقدری حالم بدشد که هم مامان مهم شوهرم اومدن. باهر حرکت سرم چشامهیجا رو نمیدید. میترسم بخابم فرداباز اونطوری شم 

کاش می‌رفتی درمانگاه خطرناکه 

جدیدن هرقرصی میخورم حالم بدمیشه. این علایم سرطان نیست؟

و اینکه چرامیگی خطرناکه؟نگو توروخدا میترسم الان باز حالم بدمیشه

جدیدن هرقرصی میخورم حالم بدمیشه. این علایم سرطان نیست؟ و اینکه چرامیگی خطرناکه؟نگو توروخدا میترسم ا ...

نه نترس..

دور از جون بابا سرطان چیه آخه

خوب من حالمم خییلی بد بود یادمه. سر سفره بودم به شوهرم گفتم من دیگه دارم میمیرم...نفسم بالا نمیومد...زانو هام توان بلند شدن نداشت..

تا فردا از بدنت دفع میشه سختیش روز اوله به بعضیا نمیسازه

ببین دیروز غروب خوردم ینی الان نزدیک ۳۰ساعته ولی همچنان باز انگاری حالم یجوریه. حالت تهوع هم که مداومه

سلام عزیزم شما چند سال پیش تایپینگ داشتین بالا بودن گلبول سفید دختر منم  ۱۴ماهش گلبول سفیدش بالا است باز تکرار کردم بالا بود عفونت و تب هم نداره بچه شما دلیلش مشخص نشد 

سلام عزیزم شما چند سال پیش تایپینگ داشتین بالا بودن گلبول سفید دختر منم  ۱۴ماهش گلبول سفیدش بال ...

دوهفته پیش چون مریض بود باز ازمایش دادم.گلبول سفیدش همچنان ۱۴هزار تا.دکتر گف ۵روز انتی بیوتیک بخوره خوب میشه ولی من ندادم.چون فقط دکتره خودشو قبول دارم اونم میگه این عدد هیچ اشکالی نداره