2777
2789
عنوان

صاحب کارم گیج و عجوله

201 بازدید | 8 پست

امشب مشتری داشتیم من داشتم بیمشو میزدم به کمک صاحب کارم 

خدایی خوب پیش میرفتم اینم خیلی عحله داشت انتظار داشت عجی مجی کنم زود تموم بشه گیح میزد یه جاهایی اشتباه اطلاع میداد من درست میزدم

اخر جلوی مشتری و همکارم گفت شما بلند بشین من اینو زودتر بزنم تموم بشه با طعنه گفت 

منم باجدیت گفتم من کلا کنار میشینم شما به فرمایین بعد رفتم اتاق لستراحت یه چند دقیقه بعد برگشتم خیلی ناراحت شوم علنا جلو بقیه گفت تو عرضه نداری پاشو خودم بزنم

وقتیم برگشتم رو صندلی کنار نشستم 

میوه تعارف کرد محترمانه و با جدیت  تشکر کردم ونخوردم

بعد چند دقیقه گفتم من میتونم پشت سیستم بشینم ؟

موقع خداحافظی هم مثل همیشه اما جدی خداحافظی کردم

تا اخرین لحظه سرسنگین بودم اصلا به خنده هاش نمیخندیدم

واقعا ناراحتم کرد 

به نظرتون واکنشم کافی بود ؟

😕

یه دختر با عزت نفس په رفتاری نشون میده؟؟؟؟

مراقبه افکارت باش  که فردای تو را میسازن 🌹🌹 مثبت فکر کن  تا مثبت جذب کنی     از الان تمرین کن افکارت رو مدیریت کنی   
جدای از حرف ایشون  رفتار. ی دختر تو محل کار باید همینجوری باشه  چرا باید به خنده هاش بخن ...

کلا اروم و ساکتم ولی خب نمیشه هنیشه خشک رفتار کرد محیط کار خسته کننده میشه که

مراقبه افکارت باش  که فردای تو را میسازن 🌹🌹 مثبت فکر کن  تا مثبت جذب کنی     از الان تمرین کن افکارت رو مدیریت کنی   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا اروم و ساکتم ولی خب نمیشه هنیشه خشک رفتار کرد محیط کار خسته کننده میشه که

محیط کار اسمش روشه 

بنظرم این رفتار ماست که به بقیه اجازه میده چجوری با ما رفتار کنن

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️
محیط کار اسمش روشه  بنظرم این رفتار ماست که به بقیه اجازه میده چجوری با ما رفتار کنن

فک کنم این رفتار به خاطره اروم بودنم هست 

ولی یه همکار دارم خیلی شیرین زبونی میکنه و شوخی و خندش به راهه ولی اون بهتره 

فک کنم این رفتار به خاطره اروم بودنم هست  ولی یه همکار دارم خیلی شیرین زبونی میکنه و شوخی و خن ...

شاید 

یکم با اقتداتر باش 

آروم بودن زیادم خوب نیست 

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️
شاید  یکم با اقتداتر باش  آروم بودن زیادم خوب نیست

امشب حس کردم اینجوری هستم و از رفتار سردم راضی هستم  

شاید  یکم با اقتداتر باش  آروم بودن زیادم خوب نیست

کم حرفم ولی بی زبون نیستم  که متاسفانه یه جور دیگه برداشت میشه