2777
2789
عنوان

بنظرتون برادرم افسرده شده؟

280 بازدید | 17 پست

برادرم ارشد داره، قدش بلند تیپ و قیافه‌ش خوب، خیلی مهربون و مودبه همه همکلاسی های دبیرستانم عاشقش بودن، 

ولی اعتماد بنفسش خیلی کمه ۳۸ سالشه هر بار بهش میگیم بیا واست بریم خواستگاری، کلی عیب میذاره روی خودش میگه نمیدونم حقوقم کمه، هیچکس ازم خوشش نمیاد یا کی خرج عروسی و زندگی رو بده خلاصه خیلی نا امیده 

یه جا بیرون شهر کار می‌کنه درآمدش متوسطه اما کارشو دوست نداره آزمون استخدامی دولت هم شرکت میکنه قبول نمیشه

خونه همش تو فکره یا با گوشیش بازی میکنه، نه دوست صمیمی‌ای داره، نه تفریحی می‌کنه، نه اهل سیگاره کلا از بچگی اهل هیچی نبود، نه آنچنان چیزی برای خودش میخره، با این شرایط اقتصادی خونه هم که نمیتونه بخره، یه ماشین داره و یکم پس اندازه طلا

بنظرتون نا امیدیش بجاست یا افسردگی چیزی داره؟ چیکار کنیم درست بشه؟

بگو بیاد ما بهش زن میدیم 

تا باشه از این مردا 

اکثر مردا ادمای خودخواهی هستن که فکر میکنن از دماغ فیل افتادن ولی داداشت واقعا با بقیه فرق داره

خداوند آنچه را که در قلب شماست می داندَ وَاللَّهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب خاطر شرایط بد و دپست نداشتن شغلش خب حق داره ،مردا حساسن رو شغل و درامد

سنشم ک رفته بالا و ناامیدتر شده

والا نمیدونم چیکار کنی اسی ،ذهنش درگیرع

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

اگ کارتو دوست نداشته باشی و مجبورن بری رو اعصاب و روانت تاثیر میزاره ب شدت درکش میکنم چون ب همین مشکل دچارم ...

بعد انقد ادم فکرو خیال کارو زندگی و خونه میکنه ک چل میشه 

یسریا بیخیالن یسریا مثل داداشت فکرو خیالی ان 

بگو بیاد ما بهش زن میدیم  تا باشه از این مردا  اکثر مردا ادمای خودخواهی هستن که فکر میکن ...

آره بخدا اینقدر آقاست همه همسایه هامون اینقدر دوستش داره اینقدر که به همه احترام میذاره

خاستگاری هم اگه رفتین سراغ دخترای پر ادعاذو افاده ای نرین،خونه و ماشین و‌..‌بخوان و ال و بل،روحیش بدتر میشه

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

آره بخدا اینقدر آقاست همه همسایه هامون اینقدر دوستش داره اینقدر که به همه احترام میذاره

بهترین کار اینه که یکی از دوستات که از داداشت خوشش میاد و دختره خوبیو و همیشه بیاری خونه به داداشت نزدیک شه شاید داداشت عاشق بشه نمیدونم همین رسید به ذهنم 

خداوند آنچه را که در قلب شماست می داندَ وَاللَّهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ

من پیشنهاد میکنم حتما راضیش کن بره مشاوری چیزی. بعدم یه دختر خوب براش پیدا کن.

من داداشم شرایط داداش شما رو داشت یه زنه گولش زد و باهاش ازدواج کرد.

به اومون خدا ولش نکن

این جور آدما با کوچکترین محبتی گول میخورن

آره همش میگه شغلم ثبات نداره و ممکنه اخراج بشم

اره پسر خیلی مهمه براش این چیزا،حس ناامنی داره