2777
2789
عنوان

خواهرا تو یه ماه دوبار پریود شدم

256 بازدید | 23 پست

خواهش میکنم بهم بگید چه مشکلی دارم فقط شش روز از پریودیم گذشته بود که دوباره پریود شدم  

برا سلامتی آقا امام زمان و برای حاجت روایی خودتون صلوات بفرستید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استرس نداشتی؟دارویی چیزی مصرف نمیکنی؟

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
استرس بهم خوردگی هورمون منم مث توم

استرس که چند روزه زیاد دارم اگه مشکل این باشه که اشکال نداره من میترسم سرطان داشته باشم

عزیزم من زمان مجردی اینجوری شدم رفتم دکتر سونو دادم گفت کیسته و خود به خود خوب شد بعداز یک ماه که سونو دادم نبود. یه مدل کیستایی هست که میاد و میره نگران کننده نیست.

چیز خاصی نیست ان شاالله یااز استرسه یا کیسته.

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

استرس نداشتی؟دارویی چیزی مصرف نمیکنی؟

دارم این چند روزا خیلی فشار عصبی شدید گرفتم علتش یعنی همینه

البته خیلی ببخشید عذر میخوام باردوم که خونریزی داشتم رنگش خیلی تیره بود یادمه

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

حتماگرمیجات خوردی واینااگه بازم تکرارشدبرودکتر

نه من گرمی زیاد نمیخورم .وای دعا کنید دیگه تکرار نشه من میترسم خدایی نکرده زبونم لال سرطان داشته باشم

عزیزم من زمان مجردی اینجوری شدم رفتم دکتر سونو دادم گفت کیسته و خود به خود خوب شد بعداز یک ماه که سو ...

فدای شما با این دلگرمی که بهم دادین ممنونم