2777
2789

32 هفته ام

پول سیسمونی هنوز جور نشده واصلا نمی‌دونم کی قرار جور بشه

مادرم از اول اصرار کرد خودمون میگیریم بعد پولشون جور نشد اصرار دارن شوهرمم نفهمه

من همش با استرس میخوابم بیدار میشم

میگم نکنه یهو زایمان کنم بدون هیچ وسیله ای

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم ما رسم سیمسونی نداریم یعنی خودم خریدم 

من روز اول گفتم خودم میگیرم داشتم شوهرمو آماده میکردم

مادرم گفت نههه تو میخوای آبروی مارو ببری من اجازه نمیدم و...

خودشون جا انداختن ک خودمون میخریم حالا اومدم توماه هشت و خبری نیست

از طرفی فشار رومه همش میگن سیسمونی چرا نمیخری

از طرفی پولش‌ جور نمیشه

هرروز گریه میکنم

نخري اتفاقی نميفته من الان بچه ام 38 روزشه هنوز سيسموني نداشتم خرید کردم در حد نیاز بچه والا بچه ی تازه متولد شده سيسموني میخواد چیکار?این رسم و از بین ببرید در حد نیاز چند دست لباس بخر و لوازم بهداشتی 

من لباسهایی که گرفتم همه بزرگ بودن دوباره بعد اینکه به دنیا اومده براساس جسه اش خرید میکنم 

مگ چی میخوای بخری؟ خب کمتر بخر که اونقدر پول نخواد جای تخت و اینا یه گهواره ساده فلزی بگیر مثل گهدا ...

صحبت کم و زیادش نیست

یه قرونم ندادن اجازه هم نمیدن ب شوهرم بگم ک اون بخره

از طرفی مامانم همش میگه من می‌خوام بهترین سیسمونی رو بخرم

من همش استرس زایمان زودرس دارم

الان حتی ساک بارداریم اماده نیست

من روز اول گفتم خودم میگیرم داشتم شوهرمو آماده میکردم مادرم گفت نههه تو میخوای آبروی مارو ببری من ا ...

اگه داری خودت بخر 

من سر زایمان دومم از بس فشار روحی روم بود از غصه نرفتم سیسمونی بگیرم یهو تو ماه هفت دردم گرفت بدون هیچ وسیله ای 

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸
حداقل چیزای واجب بگیره که یهویی شد ساک و لباس بیمارستان داشته باشی 

یه پتو و چند تیکه لباس خودم خریدم

باید ساک و لوازمش هم خودم بخرم این روزا

ولی خب خیلی حالم بده بعد 6 سال خدا بهم بچه داد دارم هرروزش رو با استرس میگذرونم

صحبت کم و زیادش نیست یه قرونم ندادن اجازه هم نمیدن ب شوهرم بگم ک اون بخره از طرفی مامانم همش میگه ...

خب در حد سه چهار تومن  نمیتونی از پس اندازت بدی یا یه تیک کوچیک طلایی که خیلی تو چشم نیستی بفروشی؟

اگه داری خودت بخر  من سر زایمان دومم از بس فشار روحی روم بود از غصه نرفتم سیسمونی بگیرم یهو تو ...

اگه خودم بخرم مامانم میشینه زار می‌زنه تو ابرومونو جلو شوهرت بردی الان فکر میکنه فقیریم نداریم و... اصلا چنان تو زمین و هوا گیر کردم ک خدا میدونه فقط

خدا هم صدامو نمیشنوه