2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولا دلیلشو میپرسم و میگم باشه هرچی تو بگی. 

ولی بعدا مخالفت میکنم

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

ههههعععیییی

من با کسی ازدواج کردم که به همین بهانه مطیع بودن که تو اسلام اومده منو از انسانیت درآورده

شدم کسی که حتی ازینکه یه زنگ بزنم به مادرم از ترسش نمیتونم گاهی..

ترسو و بی اعتماد به نفس

خدا برای کسی نیاره

وقتی مطیع هستم بیشتر ارزش میذاره بهم البته نسبیه منظورم این نیست هر چی میگه بگم چشم اولش میگم چشم ...

😂😂شوهرم همش میگه  توهمیشه میگی  چشم ولی من آخرش یکم فک میکنم میبینم کلا کاری که توخاستی شد ومنو گول میزنیو زرنگی😂

مردها موجودات جالبی هستن

اگر اون لحظه که شوهرم یک بهانه میاره منم بخوام جبهه بگیرم و لج کنم جنگ جهانی راه میوفته و اثراتش دراز مدته چون کاره منو تلافی میکنه

امااا فقط کافیه بهش بگم چشم هرچی تو بگی ولی....

کار حل میشه

مطیع برای همسر تحت شرایطی بله برای بقیه منطقی باشیم البته اگر اهل سازش هم باشیم زندگی شیرین تره چون ...

افرین

منم مجبوری تو همه مسائل کوتاه میام در صورتی که اصلا دوست ندارم 

ولی مثه پادشاه زندگی میکنم از همه لحاظ

ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔
افرین منم مجبوری تو همه مسائل کوتاه میام در صورتی که اصلا دوست ندارم  ولی مثه پادشاه زندگی می ...

ولی از لحاظ روحی و اعتماد بنفس داغونم 

چون روحم تو زندانه

ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔

اگر زن مطیع نباشه قطعا اون زندگی دوام و شیرینی نداره

و مطیع بودن زن برای دوام زندگی بسیار مهم است و تاکید و سفارش زیادی به این نکته شده،،و کسانی که میگن مطیع بودن خوب نیست یک نگاهی به زندگی خودشان بکنن تا متوجه بشن 

اگر زن مطیع نباشه قطعا اون زندگی دوام و شیرینی نداره و مطیع بودن زن برای دوام زندگی بسیار مهم است و ...

عموما زن هایی ‌که مطیع هستن یه شوهر احمق و سرکش و مغرور و بی فکر دارن که کوچیک ترین اهمیتی به خانواده و بچه نمیده و دعوا راه میندازه برای همین زن بدبخت بخاطر آرامش خانواده و بچه ها مجبوره کوتاه بیاد تا زندگی دوام داشته باشه که این به قیمت داغون شدن زن تموم میشه 

من بر اساس تجربه در اطرافم هر زنی که اینجور بود رو دیدم شدیدا کم اعتماد بنفس و ضعیف بود و شوهرش مرد مغرور بود 

انسان ها بر خلاف حیوانات از زور بازو استفاده نمیکنن بلکه از عقل و خرد استفاده میکنن کسی که طرف مقابل رو مجبور به پذیرش خواسته هاش میکنه داره از خوی حیوانی استفاده میکنه اینجور زن ها بخاطر بچه کوتاه میان وگرنه هیچ زنی از چنین مردی خوشش نمیاد

عموما زن هایی ‌که مطیع هستن یه شوهر احمق و سرکش و مغرور و بی فکر دارن که کوچیک ترین اهمیتی به خانواد ...

مطیع بودن یعنی اطاعت پذیری،کسی با حرف زور موافق نیست اما در امور زندگی اگر زن سرکشی کند و به حرف درست و به حق همسرش توجه نکند باعث از بین رفتن بنیان خانواده میشود،برای همین جهاد زن را همسرداری خوب توصیف کردن

و مطمئن باشید کسی که دستور به اطاعت پذیری زن داده خیلی خیلی از ماها  داناتر و عاقل تر هستش