2777
2789

مادر شوهر من خیلی مهربونه و غذاهای مورد علاقه منو میدونه هروقت درست میکنه برای منم حتما میاره اکثر مواقع باهم پیاده روی و خرید میریم و کلی کارای دیگه...شما هم بیایید و تعریف کنید دوست جونیا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرشوهر من نمیاد خواستگاریم ک مجبور نشم باهاش سر و کله بزنم و سرویس بدم بهشون واقعا گله وستش درد نکنه که نمیاد

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

مادربزرگم دیگه بهتریننننن کارش اینه ک وقتی مامان بابام دعواشون شه حق با بابام باشه عین وی مامانمو دعوا میکنه حق با مامانم باشع میگه من نمیدونم خودتون حل کنین اوجج مهربونیش اینه اون یکیا رو بگم فرار میکنین

خدا نگه داره برات.مادر شوهرمنم هر وقت بتونه مارو حسابی تیغ میزنه با حرص و ولع خاصی

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

شیطون و مهربونن

من تا عمر دارم مدیونشون هستم

یعنی هر شرارتی باشه پایه هستن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

شوهرم منو اذیت کنه یا به شوخی بزنه منو اونم میزنش دعواش میکنه  شوهرم سری قبلی قهر کرد گف مگ منو از تو جوب پیدا کردین همش طرف خانممو میگیرین این زیر زیرکی کاراشو میکنه شما نمیبینین  

مادرشوهر من بیخیال عالمه 

از این ور بوم افتاده دیگه .با هیچی کاری نداره.

همش میگه هر کاری میکنین فقط حالتون خوش باشه .

شاااااید ماهی یه بار تلفنی زنگ بزنم بهش 

اون که اصلا زنگ نمیزنه 

☺️☺️

❤️زندگی با توو چقدر قشنگه خووبِ من❤️(👫🏡)