2777
2789
عنوان

درمان بیماری گال

| مشاهده متن کامل بحث + 21317 بازدید | 64 پست
به من نفرستاد...  من همون موقع هادکترپوست رفتم پمادکامترین بهم دادوهرروز دوبارمیزدم برای بچه ه ...

عزمزمه شکلش چه جوری اون دونه ها میشه خواهش کنم تاپیک اخرمو ببینی مثل اون عکسه توروخدا 

👨‍👩‍👦‍👦

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزمزمه شکلش چه جوری اون دونه ها میشه خواهش کنم تاپیک اخرمو ببینی مثل اون عکسه توروخدا 

نه گال نیست

گال مث پشه درشت درشت کنارهم نیش میزنه

بیشترسمت شکم وپهلو وران وجاهای گوشتی... ساس هم همینه درشت درشت وکنارهم این انگارحساسیت داره به چیزی توشیرش یاتغذیه ش

دخترمنم اینجوری میشد بایه اسپری که گاهی توخونه میزدم 

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
نه گال نیست گال مث پشه درشت درشت کنارهم نیش میزنه بیشترسمت شکم وپهلو وران وجاهای گوشتی... ساس هم ه ...

دستت دردنکنه بردم بازم دکتر گفت گال نیس دست به خاک زده حساسیت کرده کرم داد زدم بهتره خداروشکر ممنونم از شما

👨‍👩‍👦‍👦
دستت دردنکنه بردم بازم دکتر گفت گال نیس دست به خاک زده حساسیت کرده کرم داد زدم بهتره خداروشکر ممنونم ...

ان شاا... همیشه سلامت باشه🧿🌹

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
وای مگه گال هنوز هست؟ داداش من از سربازی آورده بود هیچ وقت یادم نمیرهالان گریم گرفت

سلام دوستان توروخدا کسایی که به گال دچار شدید کمکم  کنید من یه سری علائم دارم نمیدونم گال هست یانه دو سه روز فقط روی نقاط خاصی از بدنم مثلا زانو کف دست و پا ب شدت میخاره بعد مثل جای نیش پشه قرمز میشه و ورم میکنه مثلا تو یه قسمت زانو۱۰۰ تا دونه ریز میشه بعد ۵ دقیقه خوب میشه یعنی شب ک میخابم خارش و التهاب صبح ک بیدار میشم هیچ اثری رو پوستم نیست فقط یکم جای جوش قرمز این گاله؟

ان شاا... همیشه سلامت باشه🧿🌹

سلام دوستان توروخدا کسایی که به گال دچار شدید کمکم  کنید من یه سری علائم دارم نمیدونم گال هست یانه دو سه روز فقط روی نقاط خاصی از بدنم مثلا زانو کف دست و پا ب شدت میخاره بعد مثل جای نیش پشه قرمز میشه و ورم میکنه مثلا تو یه قسمت زانو۱۰۰ تا دونه ریز میشه بعد ۵ دقیقه خوب میشه یعنی شب ک میخابم خارش و التهاب صبح ک بیدار میشم هیچ اثری رو پوستم نیست فقط یکم جای جوش قرمز این گاله؟

هنوزم از این داروی حال داری؟ واقعا خوبه؟ من و شوهرم و پسرم گرفتیم دارم میمیرم از خارش افسردگی گرفتم ...

سلام دوستان توروخدا کسایی که به گال دچار شدید کمکم کنید من یه سری علائم دارم نمیدونم گال هست یانه د ...

گال کف دست وزانو رودرگیرنمیکنه

میگم جاهای گوشتی مثل پهلوها وشکم وران و... 

ساس هم تقریبا سمت پا وجاهایی رونیش میزنه که گوشتی هستن

مثلاتوخونه راه میری پات میخاره سمت زانوبه پایین چون میپره توانایی بیشترازاین پریدن نداره

اگردرازبکشی سمت شکم وپهلو رومیزنه... 

محض احتیاط یکی ازفرشاتونو جمع کن سمت سرامیک خونه تون بتکون ببین یهچیزی مث مورچه که بپره میبینی

برودکترممکن حساسیت باشه

گال کف دست وزانو رودرگیرنمیکنهمیگم جاهای گوشتی مثل پهلوها وشکم وران و... ساس هم تقریبا سمت پا وجاهای ...

فقط پایین تنه  و کف دستام میکنه شکم کمر و سینه هیچ علائم ندارم عزیزم من شبا فقط علائم بروز میده صبح ک بیدار میشم هیچی نیست آیا گال دونه هاش همیشه هست؟؟دیگ دارم دیونه میشم

سلام. لطفا بهم پیام بدید. محلول دست ساز بفرستم براتون

سلام تو رو خدا این محصول چنده قیمتش ؟ کی میتونین بفرستین دارم میمیرم به خدا از دست این گال دارم به خود کشی فکر میکنم 

سلام تو رو خدا این محصول چنده قیمتش ؟ کی میتونین بفرستین دارم میمیرم به خدا از دست این گال دارم به خ ...

پماد پرمترین بزن ۲۰ روزه خوب میشی 

روزی دو بار ، 

تشک و پتوی لباس رو با اب داغ بشور

خدایا شکرت ممنونم بابت همه چیز