2777
2789
عنوان

درمان بیماری گال

| مشاهده متن کامل بحث + 21317 بازدید | 64 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چون دوستم درگیر بود دوسال و واقعا زجر کشید ب تمام معنا. دارم میگم. خیلی ها میگن چرا ما بگیم. راحت ...

عزیزم داری از این دارو من خوب شدم دوهفته بازم مبتلا شدم یه ماه دیگه هم عمل دارم ممنون میشم برام بفرستی اینم شمارمه

۰۹۳۶۴۰۸۵۹۹۲

به این شماره پیام بدی ممنون میشم جواب ندادم خودم تماس میگیرم فقط بگو از نی نی سایتی

اسی حلال کن من کامل نخووندم عنوان تو خداخیرت بده اگردرمانشوبلدی یاد بده مردم راحت شن... 

سلام این خانوم اگه پماددستساز براتون فرستاد بهم میگین  چیه دارم دیوونه میشم چهارنفرمون گال گرفتیم

سلام این خانوم اگه پماددستساز براتون فرستاد بهم میگین  چیه دارم دیوونه میشم چهارنفرمون گال گرفت ...

به من نفرستاد... 

من همون موقع هادکترپوست رفتم پمادکامترین بهم دادوهرروز دوبارمیزدم برای بچه هامم یکبار اززیرگلو تا نوک انگشت پامون اینجوری ریشه کن شدن... 

تندتندلحاف وملافه و... شستم وتکوندم واتوکردم و... 

تندتند حمام میرفتیم صابون گوگرد وشامپوبدن مخصوص اینچیزازدیم هردوروزیه بارو... 

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
من چون دوستم درگیر بود دوسال و واقعا زجر کشید ب تمام معنا. دارم میگم. خیلی ها میگن چرا ما بگیم. راحت ...

عزیزم علایمتون چطوری بود میشه خصوصی بیاید ادرس بدم برای منم بفرستید ۶ ساله درگیرم فکر کنم منم گال دارم 

سلام لطفا توی روبیکا بهم پیام بدید هر کی محلول میخاد. نمیدونم محلولش چیه چون از ی طبیب قدیمی میگیرم اونم نمیگه چیه داخلش. پزشک نیست طبیب محلی قدیمیه. عوارض خاصی نداره مصرفش فقط نباید خورد هبشه مثلا روی دست زدید نباید دستتونچ بکنید دهنتون. یا قبلش حتما روی پوست چک کنید ک یموقع ی نفر حساسیت نداشته باشه. ۰۹۱۳۵۷۵۱۲۸۴