2777
2789
عنوان

چند ترفند بسیار ضروری

97 بازدید | 7 پست

سلام

چون معمولا برای همه پیش میاد دوست داشتم این چند مورد رو بگم شاید یکی بدردش خورد !

لطفا اگر حوصله دارید و ترفند این مدلی بلدید که ممکنه بدرد کسی بخوره بنویسید / ممنونم

• روی کارت هاتون (کارت بانکی،گواهینامه،و...) شماره تلفنتون رو بنویسید! میتونید برید کافینت و بگید شماره تلفنتون رو در یک مستتطیل کوچیک بنویسه و به تعداد کارت هاتون پرینت کنه بعد پایین کارتتون بچسبونید... اینطوری اگر کارت رو گم کنید شخصی که پیدا میکنه میتونه بهتون اطلاع بده و دیگه لازم نباشه پروسه های طولانی برای گرفتن کارت رو طی کنید ! بارها پیش اومده کارت رو زمین دیدم ولی چون هیچ نشونه ای از صاحبش نداشتم کاری نتونستم براش بکنم .

توی کیف پولتون هم میتونید یک شماره تلفن بزارید

• جای اسم فلش تون عوض اینکه کلمه بنویسید شماره تلفن تون رو بنویسید تا اگر فلش گم شد و طرف آدم منصفی بود بتونه بهتون زنگ بزنه.

• قبل از اینکه خدایی نکرده گوشیتون گم بشه ، راه حل های احتیاطی برای ردیابی گوشی از طریق لوکیشن و جی پی اس رو انجام بدین تا اگه گم شد بتونید سریع پیداش کنید و یا به اطلاعات گوشیتون دسترسی داشته باشید (مثل استفاده سایت های کنترل گوشی فرزند(که باهاش میشه کاملا گوشی رو از راه دور کنترل کرد،یا فعال کردن گزینه های گوگل مپ و ...)

برای دیدن آموزشا عبارت (ردیابی گوشی با ...) رو سرچ کنید

• اگر شماهم از نوت گوشیتون خیلی استفاده میکنید و کلی مطلب مهم توش نوشتید از برنامه G,not استفاده کنید که بتونید بکاپ بگیرید از نوت و هروقت خواستید فقط با ایمیلتون تمام یادداشت هارو برگردونید ، از نظر فونت و ظاهر و اینام خیلی قشنگ تره و امکان رمزگذاری هم داره و امن تره

▪︎کسایی که دچار رفلاکس معده میشن بعد از خوردن غدا یه ربع پیدا روی کنن ، بسیار عالی و موثره (چون خودم معدم ضعیفه و دچار رفلاکس میشه گفتم بگم)

شبهات و سوالات عقیدتی تون در موضوعات مختلف مثل[خدا و...] رو از من بپرسید... سعی میکنم به بهترین وجه پاسخ بدم ان شاء الله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواستید اسپری خوشبو کننده تو خونه بزنید جلوی دریچه کولر اینکارو کنید تا تو کل فضای خونه پخش بشه

شبهات و سوالات عقیدتی تون در موضوعات مختلف مثل[خدا و...] رو از من بپرسید... سعی میکنم به بهترین وجه پاسخ بدم ان شاء الله

شماره تلفنتوت رو روی یک برگه A 4 یا ... بنویسید و در مواقعی که مجبورید خودرو رو بدجا یا جلوی ماشین دیگه پارک کنید و احتمال میدید ممکنه صاحب ماشینی که جلوش پارک کردید زودتر از شما کارش تموم شه از داخل بچسبونید به شیشه که بتونه باهاتون تماس بگیره و برید جا به جا کنید .