2777
2789
عنوان

دلم گرفته

98 بازدید | 15 پست

سه ساله برادرم زن گرفته از یه خانواده سطح پایین 

وضع مالی خانواده همسرش خوب نیس 

خانواده من پولدارن و با اصالت . مشکل اینجاست توقع همسر برادرم خیلی بالاست جوری خودشو بالا میگیره و صاحب مال و اموال بابام می‌دونه خودشو همیشه پز ماشینهای بابامو به من میده. احترام نمی‌ذاره بهمون راحت جلوی پدرم برادر مجردم دراز می‌کشه و هر حرف شخصی هم باشه میزنه خیلی راحته خانواده منم مشکل دارن با این موضوع پیش من حرف میزنن  بدگوییشو میکنن اما تو روش هیچی نمیگن کلیم ارزش و احترام داره از عشقای قبلیش حتی پیش مادرم میگه ما متاسفانه زبون نداریم جوابشو بدیم خیلی دروغگوعه همش افاده می‌کنه هیچ کسم نمیپسنده منو همسرم ماشین نداریم گاهی دلم میخواد پدرم تعارف کنه بیایین ماشین منو سوار شین گاهی واقعا بدون ماشین با بچه سخته همیشه یا دست برادرمه ماشین یا همسر برادرم من یکبار حسرت به دل موندم تو ماشین پدرم جلو بشینم همیشه همسر برادرم جلو میشینه انگار مال خودشه و بازم ماشینو نمیپسنده و مدل های خیلی بالاتر میخاد حس میکنم خانواده ام اونو بیشتر از من دوست دارن درسته اموال پدر منه اما هیچ وقت من پزشو به کسی ندادم از شورش درنیومدم ساده زندگی میکنم و یه دختر خاکی هستم . همیشه حرف حرف اونه خونه بابام . هیچ کس منو نمی‌بینه برادرمم با حرفاش گاهی منو میرنجونه و طلبکارم میشه دلم شکسته همه بهم میگن چرا ماشین پدرتون رو سوار نمیشید توام بچشی کاش بدونن برادرم خودشو صاحب همه چی می‌دونه و چیزیم بگم جوابمو میده خوردم میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه وقتی یکی خیلییی پز میده یا یچیزی داره هی تو روت میگه تو دوران مجردیش خیلی کم داشته زندگی وگرنه کسی که از اول داشته باشه اینجوری خودشو داره نمیکنه 

یه تکس بود می‌گفت اونی که هروز سیگار می‌کشه از سیگارش استوری نمیزاره

متاسفانه وقتی یکی خیلییی پز میده یا یچیزی داره هی تو روت میگه تو دوران مجردیش خیلی کم داشته زندگی وگ ...

کافیه یکم سرما بخوره بهترین دکترا می‌ره واسه حاملگیش کلی قرص ویتامین و چیزای دیگه گرفت همشو انداخت دور 

خیلی چیزای دیگه اصلا خونه پدرم کمک نمیکنه عین مهمون میاد اما مادرم همیشه تو خونه اون کار می‌کنه حتی وقتی عمل کرده بود مادرم سه ماه کامل خونشو تمیز میکرد غذاشو میپخت مادرم مریض شد الکی گفت کمک میکنم آنقدر برام زحمت کشیده آخرشم هیچ کاری نکرد پیش بقیه خودشو خوب جلوه میده از هرکس بدش بیاد یه تهمت میچسبونه بهش زندگیش خوبه با برادرم اخلاقشم خوبه اما این کاراش و رفتاراش اذیتمون می‌کنه میرم خونشون لم میده جلوم کل خط باسنش از پشت معلومه حتی جلو مامانم . اصلا براش مهم نیس حتی لخت لخت میشه می‌ره حموم جلومون نمی‌دونم شاید من حساسم بد می‌دونم این چیزارو اما با عقلم جور درنمیاد

قطع رابطه کن از این آدم های سمی متاسفانه منم شرایط شما رو دارم 

خیلی دلم میخواد چون برادرمم زبونش تلخه گاهی میرنجونتم 

چند سری تازگیا  اتفاقی رفتم خونشون بی محلی کرده با بغض از خونشون زدم بیرون هر دفعه خونمون میاد نمی‌ذارم از جایش تکون بخوره آنقدر احترام میگذارم تا یه لحظه احساس مزاحمت نکنه هیچ وقت این احترام هارو ندیدم ازشون جهیزیه من چند برابر جهیزیه خودشه همه لوازمم گرون قیمت اما اونقدر بد میگه از لوازمم که خدا می‌دونه هر دفعه میشینه میگه از فلان مدل بدم میاد و دقیقا من همونو دارم تو خونم گاهیم مستقیم میگه از فلان وسیله آت بدم میاد  همسرم میگه حسودیتو می‌کنه چون جهیزیش نصف  مثل مال تو نیس 

بخدا دلم داره میترکه روز به روز با بی احترامی هاش پر حرفیاش  دخالتاش از چشمم بیشتر میوفته  

خودشو تو همه چی دخالت میده من بخوام با همسرم صحبت کنم یا همسرم بخاد سوالی رو مستقیم از خودم بپرسه میپره وسط حرفمون و جواب همسرم و میده و کلا تو جمع اینجوریه چند بار بدگویی  همسرمو پیش من کرده و فهمیدم از حسودی باهاش بحث کردم