سلام دوستان
چون امروز اعلام نتایج ارشد بود گفتم این تاپیک رو بذارم و از تجربه خودم براتون بگم شاید انتخاب رشته براتون راحتتر بشه
من ترم دوم ارشد مجازی دانشگاه تهرانم
که تو قبولی هم زده بود مجازی دانشگاه تهران اما بعد موقع ثبت نام گفتن نه مجازی دانشگاه تهران همون فارابی قم هست😐 و باید بیاید قم ثبت نام رفتیم قم ثبت نام گفتن باید شهریه بدید سه میلیون اولش چهار میلیون تا اخر ترم و باز بخاطر اسم دانشگاه تهران من قبول کردم که شهریه هم پرداخت کنم بعد اساتید اومدند که دیدم نود درصد اساتید اصلا اساتید دانشگاه تهران نیستند و نحوه تدریس هم خیلی معمولی آخر ترم شد گفتن باید پول بدید تا ازتون آزمون پایان ترم بگیریم و چندتا شهر رو مثل قم، تهران، مشهد، اصفهان، شیراز و..... رو اعلام کردند که میتونید هر کدوم رو بخواید انتخاب کنید اگر قم انتخاب کنید پول آزمون نمیگیریم ولی پول خوابگاه و.... داره اگر تهران باشه برای هشت درس یک میلیون و اگر شهرهای اصفهان، شیراز، اهواز، کرمانشاه، مشهد رو انتخاب کنید دو میلیون هزینه آزمون باید بدید
و هر ترم هم مبلغ این هزینه دو برابر میشه ترم اول برای من که تهران رو انتخاب کردم پنصد و ترم دوم یک میلیون شد حتما ترم سه باید دو میلیون بدم و بقیه همکلاسیام هم چهار میلیون که شهرای دیگه رو انتخاب میکنند😐
خلاصه نه راه پس داشتیم نه پیش و گول اسم دانشگاه تهران رو خوردیم و در حد دانشگاه ازاد هزینه کردیم
جالبیش اینه از رتبه های برتر هم میگیرند من رتبه ام 612 بود و بقیه همکلاسیام هم سه رقمی هستند