2777
2789
عنوان

دستنبد طلام رو‌گم‌کردم🙁

553 بازدید | 38 پست

یادگاری بود ...اولین کادوی تولدم که همسرم برام خریده

بود...

میگن هر حرفی رو‌به زبون نیارید درسته..دقیقا شنبه شب خونه مامانم بودم داشتم میگفتم چون زرده خیلی دوسش ندارم🤦🏼‍♀️ مرغ آمین احتمالا بالا سرم بوده...

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یادت نیست آخرین بار کی دستت کردی ؟

چاهست و راه و دیده ی بینا و آفتابتا آدمی ببیندپیش پای خویش را چندین چراغ دارد و بیراهه میرود باید بیفتد و ببیند سزای خویش را 💁🏻‍♀️🖼️🕊️

مرغ آمین چیه؟

مامان جونم عاشقتم                                              در میان اشکال هندسه عاشق شش گوشه ام🌸💜         بزن باران نوازش از تو باشد گریه از من!بهانه ای بده به ابر کوچک نگاه من دراوج گریه ها فقد تو میشوی پناه من به داد من برس.........♡

آره وسایل می فهمن به نظر منم 😐

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

من حالا گم کردن نه ولی خیلی حرفا زدم به ۲۴ ساعت نکشیده عین همون اتفاق افتاده

خب پس من بگم مادرشوهرمو دوست ندارم مرغ آمین بشنوه😂

مامان جونم عاشقتم                                              در میان اشکال هندسه عاشق شش گوشه ام🌸💜         بزن باران نوازش از تو باشد گریه از من!بهانه ای بده به ابر کوچک نگاه من دراوج گریه ها فقد تو میشوی پناه من به داد من برس.........♡

سه بار سوره انشراح بخون آب شده باشه رفته باشه زیر زمین میاد بیرون

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

یه دعایی بود برای پیدا شدن گمشده اونو بخونید ان شالله پیدا بشه. یا نذر کن پیدا بشه کاری کنی

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
یادت نیست آخرین بار کی دستت کردی ؟

تا دیروز ظهر دستم بوده سرکارمون دوربین داریم

سوار ماشینم شدم‌ اومدم خونه عصر رفتم خرید

عصری رفتم دوربین اون مغازه رو‌هم‌چک‌کردم دیدم دستم نیست

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...