2777
2789
عنوان

چرا یه زنی که سالها

217 بازدید | 14 پست

متاهل بوده نزدیک ده سال بعد به هر دلیلی طلاق گرفته الان هی اصرار داره که بگه روز دختر مادرش بهش ده میلیون کادو داده. برام عجیب بود. چون روز دختر معمولا به دخترهای ازدواج نکرده  تبریک میگن. نه که دیگه دختر مادرش نباشه ولی ندیدم تو این روز کسی اینجوری کادو بده . 

از همه عجیب تر این بود که چند بار تکرار کرد مادرش بابت این روز کادو داده

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

ربطی نداره

من ۱۳ ساله ازدواج کردم

دو تا هم بچه دارم

ولی مادرم هر سال تبریک میگه و کادو میده

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لابد میخواد بگه باکرست

دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!

وا ده بارم ازدواج کنه بالاخره دخترِ اون خونه س دیگه چه ایرادی داره من مادرشوهرم بهم هدیه داد 🙂

دلبر شیرینِ من، تو دختر باشی دختر دوستدارم، پسر باشی پسر دوستدارم...سالم و صالح باشی عزیزدلم، زود بیا که مامانی خییییلی منتظرته....(۵سال منتظرم...)

دختر پدر مادرشه زن کس دیگه دلیل نمیشه ازدواج کرد 😐دختر خانواده نباشه منم متاهلم مادرم کادو میده تبریک میگه

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
خب حالا شما چرا از این مساله دلخوری؟    

من گفتم دلخورم؟ کجا نوشتم دلخورم. گفتم برام عجیب بود سه چهار بار تاکید کرد که به این مناسبت گرفته.من هرچی دیدم برای دوشیزه ها جشن میگیرن. روز زن و روز مادر مال بقیه ی خانمهاست . روز دختر مال دوشیزه ها. 

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله