2777
2789
من از زمان دبیرستان دیگه هیچ دوستی ندارم چن ساله عادت کرده بودم ولی الان خسته شدم

منم دقیقا از زمان دبیرستان. اره حرفت درسته هر چقدر هم آدم عادت کنه یه موقعی یه جایی کم‌میاره🙂

خدایا امیدم تویی.نا امیدم نکن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرف زیاده عزیزم 😔

بزن نریز تو خودت بریززززرز بیرونننننننن🥲🥲🥺🥺

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

بغضیم اگه شرو کنم ب درد دل اشکتون در میاد

فدای سرت عوضش خالی میشی 

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️