2777
2789
عنوان

همچنین چیزی ممکنه؟¿❤️‍🩹

135 بازدید | 16 پست

ی آقا پسری به شدت عاشق یکی باوشه و خواستگاری کرده باوشه و نه شنیده باشه

بره دنبال یکی دیگه باهاش عقد کنه و عروسی

امکانش هست اون پسر بازم عاشق اولیه باشه بازم اولیه رو دوست داشته باشه وقتی اولیه رو ببینه ی حس عجیب شبیه به حسرت یا شاید دوست داشتن داشته باشه

میشه امکان داره؟¿🖤💗

😊آقایون درخواست دوستی ندن😇

احتمالش کمه

من دختریم که احترام همه رو دارم ولی از دریا یاد گرفتم هرکس از حدش گذشت غرقش کنم 🌊🤞🏻. م‍‌ه‍‌م‌ن‍‌‌ی‍‌‌س‍‌‌ت که ن‍‌‌ی‍‌س‍‌‌ت‍‌‌ی م‍‌‌ه‍‌م‌ای‍‌‌نه دی‍‌گه م‍‌ه‍‌م‌ن‍‌ی‍‌س‍‌ت‍‌ی!🙂🖤 ‌⊱⋅—————⋅ 𔘓 ⋅—————⋅⊰ ️ ن‍‌گ‍‌اه ن‍‌ک‍‌ن #س‍‍‌اک‍‌ت‍‌م ده‍‌ن‍‌م ب‍‌از ش‍‌ه چ‍‌ی‍‌زای‍‌ی ب‍‌ارت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌م ک‍‌ه م‍‌ع‍‌ن‍‌ی‍‌ش‍‌و ت‍‌و #گ‍‌وگ‍‌ل س‍‌رچ ک‍‌ن‍‌ی :) من یه آبانیم از جنس پاییز و عقرب  🦂 با من که خوب باشی دنیا و به پات میریزم اما اگه بد تا کنی عقرب درونم تا همیشه نیشت میزنه 🦂🤙🏼وقتی بهت نیاز داشتم کجا بودی هان؟که الان اومدی 💔💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر امکانش نیست

چون اگه عاشق بود با زمینو زمان میجنگید تا طرفو به دست بیاره

‌گیسامو ول کنین من فقط نظرمو گفتم(:           ‌     ‌‌‌‌              ‌ ‌‌برای خوشبختیم و ایندم دعا میکنی؟    

آره هست چرا نباشه

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....
حتما همونی هستی ک طردت کرده💔

نباو ...

خانواده مقصر بودن و همچنین خودش ...

الآن که عقده وقتی بعد چند سال منو دید خیلی شوکه شد ی حس عجیب تو چشاش بود منکه اون موقع اهمیت ندادم ...

گفتم بپرسم 

😊آقایون درخواست دوستی ندن😇
برا من پیش اومده ولی حتما نباید طرد بکنن ما رو خانواده ها جدا کردن

نگفتم حتما اون طرد کرده ب هرحال همون ادمیه ک این وسط هیچ گناهی نداشته و از پسره جدا شده

خدایا شکرت❤🥺
نباو ... خانواده مقصر بودن و همچنین خودش ... الآن که عقده وقتی بعد چند سال منو دید خیلی شوکه شد ی ...

شاید هنوزم حس داره بهت تو بهش فک نکن ایشالا یکی بهتر سر راهت قرار بگیره

خدایا شکرت❤🥺