2777
2789
متوجه نشدم

خب من حس کردم راه دوم رو باید بری 

ولی آخه ببین عقل چی میگه 

اول تلاشتو حسابی واسه راه اول کن اگه دیگه نشد و بریدی و تازه برای رفتنت ضمانت آینده روشن تری رو میدی (ینی واقعا زن قوی هستی) پس بعدش تصمیم بگیر که بری 

ولی ما وقتی یه چیزی خراب بشه تعمیرش میکنیم نه که رها کنیم بریم سراغ گزینه بعد 

با چالش های زندگیت پرقدرت رو به رو شو موفق هم میشی ولی اگه 1 درصد  نشد تمهیدات لازمو واسه رفتن بچین اما رفتن به یه جا و یه فرصت بهتر نه چیزی شبیه به شرایط قبل یا حتی بدتر! 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میگی کی باردار میشم 

راجب بارداری واقعااا نمیشه از حس ششم کمک گرفت

ولی همش عدد دو میاد تو ذهنم

دو روز هفته ماه یا سال 

بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته‌باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود... میدونی چی بده؟اینکه اعتماد بنفس نداری اینکه از مورد تمسخر گرفته شدن میترسی دخترای سرزمین من قوی و جسور هستن🤞❤🙃
راجب بارداری واقعااا نمیشه از حس ششم کمک گرفت ولی همش عدد دو میاد تو ذهنم دو روز هفته ماه یا سال&n ...

حس شخص مد نظرم به من ؟آخرش چی میشه ؟

انجام دهنده آزمون های ضمن خدمت ،تایپ ،پاورپوینت و....

خب من حس کردم راه دوم رو باید بری  ولی آخه ببین عقل چی میگه  اول تلاشتو حسابی واسه راه ا ...

خیلی صبر کردم خیلی تلاش کردم بارها مسایلی پیش اومده که خاستم برم ولی صبر کردم ساختم به امید اینکه بهتر شه ولی هر چی صبر میکنم انگار بدتر میشه خیلی دلم شکسته دیگه بریدم😔

باشه عزیزم ممنون درمورد آزمایشم چی میتونی چیزی بگی جوابش خوبه یا بد

حسم مثبته مشکل خیلی جدی نیست:)

بازم باردار شدی یا جواب آزمایش اومد تگم کن خبرشو بگو بهم💚

بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته‌باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود... میدونی چی بده؟اینکه اعتماد بنفس نداری اینکه از مورد تمسخر گرفته شدن میترسی دخترای سرزمین من قوی و جسور هستن🤞❤🙃
اره راست میگییی میگم اگه ببینیم همو ازم خوشش میاد؟یا یکم بهتر میشه؟ 

بهتر که میشه بله خوشش میاد شما خوش قیافه و تو دل برو هستی

ولی اعتماد بنفس داشته باش

خودتو بگیر

رو نده انقدر بهش

پیگیرش نباش زیاد 

همش آنلاین نباش گفت کجایی چرا جواب نمیدی؟ بگو درگیر کارام هستم

بزار بدونه واسه خودت هدف داری

بهتر که میشه بله خوشش میاد شما خوش قیافه و تو دل برو هستی ولی اعتماد بنفس داشته باش خودتو بگیر رو ...

حرفات درستن اصلا اعتماد بنفس ندارم حس میکنم اگه ببینمش حالش ازم بهم میخوره

هیچ وقت بهم نمیگه کجایی و اینا چون مغرروره

ولی اره شده بهم از این حرفا بزنه😒اخه خیلی دوسش دارم حس میکنم اگه ولش کنم بره یا کلا یکی دیگه مخش رو بزنه 

ممکنه ازدواج هم بکنیم؟