2777
2789
عنوان

خانوما ی لحظه بیاین قضاوت کنید

138 بازدید | 20 پست
ی خانومی با دوستش حرف بزنه حرف دعا نویس فالگیر بشه یکیشون بگه آره یکی هست  اینجوره و فلان البته بگه شنیدم بد اون یکی دوستش بگه شمارشو بده ب من  اون زنه هم شمارشو پیدا کنه  بده 

دوستش زنگ. بزنه دعا اینا بگیره و فلان دقیق نمیدونم چی گرفته بد بجای پول ساعتای شوهرشو بده ب فالگیر. داده باشه شوهرش بفهمه و دعوا بشه که آخرش معلوم نیس چجور بشه. 

حالا بنظرتون  تخصیر کار اون زنی نیس که شماره  رو داده یا اون زنه ک دعا گرفته  تخصیر کار کدومه .

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه

تقصیر کار خانومشه...شاید یکی بگه خودتو بنداز توچاه اون باید بندازه؟

امسال سال سرنوشت سازیه برام...حالا که داری میخونی...از ته دلت یه صلوات برا اجابت خواسته دلم بفرست...مرسی مهربونم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولا که تقصیر هست نه تخسیر بعدشم به اونی که شماره داده چه که اون خانوم چی داده به دعانویس؟ به خود خانومه مربوطه

با افتخار یک ارمی هستم💜 اگه از چیزی خوشت نمیاد مجبور نیستی نظر بدی🔪 اگه طرز برخوردت با ادما بر اساس قیافه ، پول ، ملیت و نژاده روی من ریپلای نکن مرسی🗿 توی تایپای درسیتون تگم کنید💜
اولا که تقصیر هست نه تخسیر بعدشم به اونی که شماره داده چه که اون خانوم چی داده به دعانویس؟ به خود خا ...

بببخشید غلط املایی بود

اولا که تقصیر هست نه تخسیر بعدشم به اونی که شماره داده چه که اون خانوم چی داده به دعانویس؟ به خود خا ...

ینی از نظر شرعی و وجدانی اون زنی که شماره داده گناهی انجام  نداده

نه اشتباه بی فکری اون خانم هست

شماره رو منه گردن شکسته دادم. 

الانم دعواشون شده خدا کنه بخیر بگذره. 

پای من وسط نیاد

ینی از نظر شرعی و وجدانی اون زنی که شماره داده گناهی انجام  نداده

اگه کار بدی کرده با اون دعا و چیزی که از دعانویس گرفته اره

با افتخار یک ارمی هستم💜 اگه از چیزی خوشت نمیاد مجبور نیستی نظر بدی🔪 اگه طرز برخوردت با ادما بر اساس قیافه ، پول ، ملیت و نژاده روی من ریپلای نکن مرسی🗿 توی تایپای درسیتون تگم کنید💜
اگه کار بدی کرده با اون دعا و چیزی که از دعانویس گرفته اره

شماره رو من دادم. 

نفهمیدم برا چی میخواد الانم دعوا سر ساعت هاس شوهره فهمیده دعوا شده. 

اون فالگیر خاموش کرده شمارشو

شماره رو منه گردن شکسته دادم.  الانم دعواشون شده خدا کنه بخیر بگذره.  پای من وسط نیاد

بچه که نبوده،یه خانم بالغ بوده،وقتی دیده هزینه اش زیاده باید منصرف میشد نه این که ساعت همسرشو بده

پرواز را به خاطر بسپار،پرنده مردنی ست.....
بچه که نبوده،یه خانم بالغ بوده،وقتی دیده هزینه اش زیاده باید منصرف میشد نه این که ساعت همسرشو بده

ححالا بدتر اون شوهرش بهم پیام داد گفت آدرس طرفو بده منم گفتم ندارم همون شماره بود اونم دادم زنت. 

میترسم پای منم وسط بیاد شوهرم بفهمه بدبخت بشم