2777
2789

من حس میکنم وقتی در موردی مشورت می خوایم باید بدونیم طرف خودش در چه موقعیتی هست که بشه رو حرفش حساب کرد 

الان بگید کیا تو شهر و کیا روستا زندگی میکنن 

حس میکنم لازمه

تعداد رای : 14
نظرسنجی
روستا
1
7%
شهر
13
92%
خدایابه داده و نداده ات شکر که داده ات رحمت و نداده ات حکمت است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیکارید واقعا.  اصلا من غارنشینم و تنها کاربر غارنشین نی نی سایتم. همتون هم عالی. ول کنید بابا ...

نه یه موقع حس بد نگیرید 

روستا یا شهر هیچکدوم نشان از برتری نیست 

از کجا معلوم واقعیتو بگن بعدم چه فرقی داره حرف حقو هرکی گفت قبول کن شهری و روستایی نداره

بله درسته 

ولی در مورد خانواده های و رفتارشون که صحبت میشه پاسخ این دو گروه معمولا متفاونت هست 

نه یه موقع حس بد نگیرید  روستا یا شهر هیچکدوم نشان از برتری نیست

من تو کلان شهر ساکنم عزیزم. حس بد از چی؟ چه فرقی داره کجاییم و چرا باید حس بد بگیریم؟ واقعا ناراحت کننده است این بحث ها. اهمیتی نداره واقعا و اونی که نظرش رو هم میده از زاویه دید خودش به مسئله نگاه میکنه .. ما نمیتونیم بقیه رو بابت مکان رندگیشون بازخواست کنیم و نظرشون رو به این دلیل مورد تایید یا مردود بدونیم.

چه بسا تو همین شهر محل زندگی منم مناطقی هستند که در اسم و ظاهر پایین تر از منطقه خودم پس باید اونا رو هم تو یه دسته بندی دیگه قرار بدم و بگم اونا چه میدونن موقعیت من چیه و نظرشون به درد نمیخوره؟