2777
2789
عنوان

به شوهرم دروغ گفتم

1228 بازدید | 17 پست

الکی بهش گفتم باردارم ببینم واکنشش چیه

رفته به مامانش گفته

مادرشوهرمم رفته لباس نوزادی خریده

🤣🤣🤣🤣بهش گفتم شوخی کردم قهر کرده

آخه اسکول من پریودم چطوری باردارهم شدم

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه شوخیه بدی گناه داره خب ☹️

آخه دوتا بچه داریم بابا بعد خودش برام پدبهداشتی خریده و باور کرده😂

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
🤣🤣🤣🤣🤣چقد شوهرت دهن لقه بگو تاتوباشی هرچی میشه نذاری کف دست مامان جونت🤣

🤣🤣🤣تو ک و نش عروسی بود بنده خدا مادرشوهرم چه ذوقی داشته

کارت خیلی زشت بود پیش همشون چوپان دروغگوشدی

😂😂😂واکنش جالبی داشت 

دفعه دیگه ذوقش میره میشی مثل چوپان دروغگو

قصد ندارم بچه بیارم فقط واکنششو خواستم ببینم ناراحت میشه یا نه

تو قصد نداری؟ اون چی؟ معلومه بچه دوست داره

عاشقشه ولی دوتا داریم حالا حالاها قصد نداریم

مردا خوششون میاد .شوهرمنم این ماه پری چند روزبیشترشد میگفت نکنه حامله بودی سقطش کردی .گفتم یاخدااا بچه کجابود همین دوتاهم خدا سالم داده شکر..خیلی التماس میکنه بذاریکی دیگه من زیر بارنمیرم .

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا