2777
2789
عنوان

برای دورهمی دوستانه چی درست کنم؟

184 بازدید | 10 پست

خوشگلا سلام....دوستم فردا عصر میاد خونمون..‌..برای اولین باره که میاد...باهاش چشم و هم چشمی ندارم...حالا بنظرتون چی درست کنم ک هم راحت باشه هم آبرومندانه.....عصرونه یا دسر؟؟؟

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

سالاد ماکارونی یا سالاد الویه 

ی مدل فینگر فود و کیک شکلاتی عاشق اینامن

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه فقط عصر میاد میتونی با کیک و چای یا مثلا شیر موز یا اب طالبی ازش پذیرایی کنی 

اگه حدود ساعت 6-7 میاد میتونی یک عصرانه ای مثل فینگر فود ، لقمه الویه بزاری

اش هم خوبه ولی هو گرمه دیگه

کاربر خیلی قدیمی هستم ... 
سالاد ماکارونی یا سالاد الویه  ی مدل فینگر فود و کیک شکلاتی عاشق اینامن

اووووو خیلی زیاده خسته میشم‌...کلا ۲ نفریم با دوتا بچه

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
اگه فقط عصر میاد میتونی با کیک و چای یا مثلا شیر موز یا اب طالبی ازش پذیرایی کنی  اگه حدود ساع ...

۶...۷ میاد....سالاد ماکارونی خوبه؟یا سبکه خیلی؟

اووووو خیلی زیاده خسته میشم‌...کلا ۲ نفریم با دوتا بچه

خو سالاد ماکارونی درست کن با کیک شکلاتی 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

کدوم این دو بهتره؟

آبمیوه و شیرینی اول ک اومد بیارم بعد سالاد ماکارونی بیارم

یا اینکه

آبمیوه و شیرینی بیارم بعدش پاناکوتا بیارم

خویه  الویه لقمه کنی تو این نان های کوچک به نظرم بهتره  حال داشتی سمبوسه هم خوبه داغ سرو ...

نه بابا من خیلی کندم تا سمبوسه بیارم طرف میره