2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین ، خانواده همسرم

259 بازدید | 12 پست

من عقدم

خانواده همسرم روز جمعه برام عیدی آورده بودن‌ ( عیدی عید فطر با تاخیر البته؛ چون یکی از اقوامشون فوت شده بود )

مامانم ‌‌ و خواهرام 

کلی زحمت کشیدیم،

اولش که اومدن شربت پرتقال و کاپ کیک دادیم 

نهار قورمه سبزی و فسنجون 

سوپ جو و سالاد کاهو و ژله 

برای چاشنی هم زیتون و خیارشور 

و دوغ

میتونم بگم خیلی خیلی کم خوردن ، اصلااااااااا هم تشکر نکردن 

طفلک مامانم خستگیش موند تو جونش 🥺😢

اینقدر عصبانیم از دستشون که نگو

تازه دیروز مادرشوهرم میگفت دخترش مریض شده 

معده اش درد گرفته و یکی از نوه ها مریض شده

نمی‌دونم چرا حس کردم با منظور گفته ..

اگه مستقل بشی منتظر نمیشی یکی واست کادو بخره، خوشحالت کنه!🎁💐                          مستقل که باشی اگه مثل یه ملکه باهات رفتار نشد، میتونی خودت ملکه خودت باشی! 👸🏻👑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

ی نصیحت خواهرانه 

خیلی چیزارو در رابطه با خانواده ی همسر بگیر ب چپ 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

به زور عیدی اوردن؟ یعنی شما یا همسرتون بهشون فشار اوردید؟ اگه بار اولی یوده که این رفتارا رو‌داشتن بذار به حساب مریضی یا عزادار بودنشون ولی اگه بار اولشون نیست از همسرت علتش رو بپرس

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟
چی اوردن عیدی

یک دونه النگو معمولی نازک

مرغ‌ و ماهی و حبوبات و برنج و روغن و وسایل بهداشتی

شوینده و ماکارونی و ..،

اگه مستقل بشی منتظر نمیشی یکی واست کادو بخره، خوشحالت کنه!🎁💐                          مستقل که باشی اگه مثل یه ملکه باهات رفتار نشد، میتونی خودت ملکه خودت باشی! 👸🏻👑
منم حس میکنم تیکه انداخته بهت  دست پخت مامانت خوبه ؟ شاید دوست نداشتن

معمولیه دستپختش

ولی اصلا گیریم دوست نداشتن نباید یه تشکر خالی میکردن؟

به زور عیدی اوردن؟ یعنی شما یا همسرتون بهشون فشار اوردید؟ اگه بار اولی یوده که این رفتارا رو‌داشتن ب ...

نه به زور نیاوردن 

نمی‌دونم چشون بود اصلا 

بنظرم تنهاکاری ک بایدبکنی بی اهمیت بودنه.

خودتوبزن به اون راه

وگرنه کلی مث من غصه میخوری.

یه چیزدیگه خواهشاخواهشا زیادنرو خونشون

من اوایل خیلی میرفتم ارزشم داشت کم میشد

الان ماهی یه بارمیرم راحته راحتم اصلادیگه رفتاری نمیبینم تااذیتم کنن.

درموردمهمونی.

اونام واسه من عیدقربان وعیدفطرو شب یلدامیاوردن

مامانم همش بهترین غذارودرست میکرد

تولدم میخواستن بیان خونمون بازمامانم شام میداد

ولی اونافقط یکبار دعوتمون کردن اونم واسه پاگشای من

تولدشوهرمم میرفتیم اونجاکه یه کیکی چیزی ببرم مامانش عین ماست مینشست یه بارنمیگفت شام بیاین

مابلندمیشیدیم میخواستیم بریم خونه تازه میگفت یه بارشام بیاین

من کلی حرص میخوردم خلاصه ادم جلوخونواده خودش خجالت میکشه.

نبایدبرای خانواده شوهر سنگ تموم گذاشت اصلااصلا

لبخندمن امضای خداست
بنظرم تنهاکاری ک بایدبکنی بی اهمیت بودنه. خودتوبزن به اون راه وگرنه کلی مث من غصه میخوری. یه چیزد ...

دقیقا منم به همین نتیجه رسیدم 

دفعه بعد مثل خودشون رفتار میکنم