2777
2789
عنوان

بیاین

102 بازدید | 13 پست

دیگ مدرسم تموم شد ۱۸سالمه میخام شاغل شم

دانشگاه ک تش هیچه انق لیسانس بیکار دیدم

بنظرتون بین دستیار دندون پزشک و فروشنده بوتیک و منشی مثل مطب

کدوم خوبه (شغل خدتون چیعه؟

اینایی ک گفتی غیر بوتیک 18سال دیپلم قبول میکننن؟ یعنی

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره

ب نظرم دستیار دندون پزشک خوبه ک اگه بعداً هم خواستی ادامه بدی میتونی دندون پزشکی بخونی و ی چیزایی ک از همون اول یاد گرفتی 

منشی خوبه اما بوتیک از نظر خستگی سختی بیشتره ولی اونا بهترن مخصوصا دستیار دندون پزشکی

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه

فک میکنم دستیار دندونپزشک هم حقوقش بهتره هم کلاس کاری داره هم ارامش اعصاب و امنیت شغلی داره نسبت به فروشنده و منشی...  دوستم فقط کاردانی شو گرفت رفت یه شهر دیگه الان دستیاره خیلی هم براش خوبه..  من خودم نقاشم 

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
اول مدرک میگیرم خب

یعنی آموزشش جداست؟کلاس ثبت نام میکنن؟

ب نظرم دستیار دندون پزشک خوبه ک اگه بعداً هم خواستی ادامه بدی میتونی دندون پزشکی بخونی و ی چیزایی ک ...

فروسنده بوتیک ۱۰صب تا۱۰شبه باحقوق۵

انق تایم بالاس ادم متنفر میش ازش

منشی مطبم بدک نی ولی ت ذوق میزنه

مصمم میرم دستیار چون هم پرستیژ داره هم حقوق هم ساعت کاری خوب

اره اول مدرک بد کار

میدونم کجا ثبت نام میکنن منم لیسانس در حال حاضر بیکار😐

میدونم کجا ثبت نام میکنن منم لیسانس در حال حاضر بیکار😐

من تازه ۱۷ سالمه بدش مدرسم تموم کردم واقعا نمیخام۴ساال از بهترین سالای عمرمو هدر بدم برم دانشگاه میخام مستقل شم