2777
2789

از نظر مذهبی به هم نمیخوریم اشتباه؟ 

اگر ن پس این عذاب وجدان لعنتی برای چیه؟ 😑

یوسف میدانست درها بسته‌اند اما به امید خدایش به سوی درهای بسته دوید و  درها برایش باز شد.اگر تمام درهای دنیا هم به رویت بسته شدند،به طرفشان بدو، چون خدای تو و یوسف یکیست🧡/هر که در این درگه مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی بهم نمی‌خورید رد کن

همین کارو کردم

یوسف میدانست درها بسته‌اند اما به امید خدایش به سوی درهای بسته دوید و  درها برایش باز شد.اگر تمام درهای دنیا هم به رویت بسته شدند،به طرفشان بدو، چون خدای تو و یوسف یکیست🧡/هر که در این درگه مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند
میتونه اشتباه باشه! بستگی به هردوتون داره کدومتون مذهبی تر هستید؟

از چه نظر؟ من

چون معمولن خانمها ان که باید سنگ زیر بشن برای همینم مذهبی تر بودن خانم اگه خیلی فاصله باشه میتونه ب ...

از کاری که کردم ذره ای پشیمون نیستم ولی رفتار اطرافیان اذیتم میکنه 

از کاری که کردم ذره ای پشیمون نیستم ولی رفتار اطرافیان اذیتم میکنه 

اها ردش کردی؟

درکت میکنم. برای منم پیش اومده. ول کن حرف بقیه رو . توی سختی های زندگی کی هست؟ همه میرن سمت زندگی خودشون

اونوقت تو میمونی و هزار مشکل و ناسازگاری

به علاوه، فقط تو نیستی که اذیت میشی، طرف مقابلت هم اذیت میشه

بعدش هم که خاستی بچه تربیت کنی اگه اخلاف عقیده تون زیاد باشه به مشکل میخورید 

عقاید مذهبی هست که یه سری رفتارا و طرز فکرای ادم رو تغییر میده، نمیگم خوبه یا بد. ولی متفاوت میشه