2777
2789
عنوان

تجدیدی اوردم بگین چیکار کنم🥲

142 بازدید | 19 پست

حالم خیلی بده خیلی میترسم هنوز جوابا نیومده ولی میدونم چیکار کردم علوممو کلا خراب دادم هیچ امیدی ندارم دو سه روزه مدام گریه میکنم تو خودمم استرس کل وجودمو گرفته بخاطر یه امتحان دس به خودزنی زدم..درسام همیشه خوب بوده و خانوادم بشدت به درسم اهمیت میدن ینی قبل ابروشون درسم اولویته امروزم عربی دارم ولی بخاطر گندی که سر علوم زدم هیچ تمرکزی روی درسام ندارمو فک کنم هرچی که مونده رو قراره خراب کنم..

علوم؟؟؟ چند سالته مگه؟

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گور باباش منم همیشه درسم خوب بود 

نهم شدم ۱۹.۹۰ بعد استرس داشتم نکنه فلان مدرسه نتونم برم 

۱۲هم ۳ تا درس افتادم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
گور باباش منم همیشه درسم خوب بود  نهم شدم ۱۹.۹۰ بعد استرس داشتم نکنه فلان مدرسه نتونم برم  ...

تصمیم دارم ازین به بعد قبل شروع مدارس تو تابستون یه دور همه دروسی که قراره تو سال تحصیلی بخونمو،بخونم..فقد میخام قبولی بیارم تو امتحانا

تصمیم دارم ازین به بعد قبل شروع مدارس تو تابستون یه دور همه دروسی که قراره تو سال تحصیلی بخونمو،بخون ...

عزیزم کار خوبی میکنی 

اما قبولی راحته 

سهل انگاری کردی نشده 

خودت رو اذیت نکن مرتب بخون هیچ وقت نمره کم نمیگیری

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂