2777
2789
عنوان

تاحالا براتون پیش اومده 🥺❓🤔🤔🤔

172 بازدید | 24 پست

یه دفعه تو یه چشم بهم زدن یکی از خوابهایی ک قبلا دیدی در کسری از ثانیه میاد تو ذهنت 

مثلا دارم کارمو میکنم یه دفعه یه خوابی ک نمیدونم کی دیدم میاد تو ذهنم جلو چشمم

مثل همون لحظه هایی ک یه صحنه تکراری میبینم ک برامون اشناست و قبلا برامون اتفاق افتاده 

حالا این مربوط به خواب میشه. یعنی یه رویایی یادم میاد ک نمیدونم دقیقا کِی این خواب رو دیدم 

شاید سال ها پیش بوده حتی  ولی مو به مو واضح واضح همین الان میاد جلو چشمم

براتون پیش اومده ؟؟؟

این اواخر زیاد برامو اتفاق افتاده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وایی من خیلی به اینجور موضوعات علاقه دارممم

مثلا میبینی سر کلاس نشستم مربی اولین بار یه درسیو میگه بعد یه تیکه به یکی از بچه ها میندازه میگم این صحنه رو قبلا دیدم

😹⃢😉ولی واقعا هیچی نمیشه گفت به خری که ادعا داره اسب شاهه :))

من خوابایی که رویای صادقه هستن و نقاشی میکنم که بعدا رو بوم و رنگ پیاده شون حس قشنگیه

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
آره خیلی زیاد. مثلا یه صحنه کامل برات اتفاق میفته و تو میگی من قبلا دیده بودم اینو

اره دقیقا ولی این صحنه خواب یادت میاد 

ینی یه خوابی دیدی  ولی نمیدونی این خواب مال کی بوده  سالها پیش دیدیش یا دیشب اینقدر واضحه برات 

معلم دینیمون میگفت وقتی خوابی روحت میره اینده 

و یه روزی حس میکنی اون لحضه رو یه جا تو خواب دیدی 

چون روحت به حمون لحضه سفر کرده

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش