2777
2789

شوهرم ورشکست شدکل دارایمون .طلاهام رفت.همه سرزنش کردن همه.به زور بعد سه سال خودمون و بلند کردیم یکم طلا هنوز ندارم .میرم هر جا سرکوفت زندگی دیگران روسرم میزنن.همین پدرشوهرم رفته خونه جاریم مستجره .یه  وانت دارن ویکم طلا اومده بکنم پیش خونه میگه پسرم۵۰ تومن کارتش داشت.فلان جا رفتیم زنش می‌ره باشگاه.دست به طلا ها نزدن شما فروختین.همه چی برا خونش میخره هندونهو... انگار ما هندونه نمیخریم خونمون.طلا ندیدیمو...خستم بخدا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چهار ساله اینطور م یکی در یکی دروازه دیگه کم آوردم دیگه ازاعصابم میزنه دستم درد می‌کنه نمیتونم تکونی ...

درکت میکنم گلم

منم این اتفاقو تجربه کردم اما یادت باشه زندگی همیشه اینجور نمیمونه. صبور باش و به خدا توکل کن. خودش هواتو داره🤍

میشه بپرسم شوهرتون چه شغلی داشته که ورشکست شده؟

جو گرفت بلند پروازی کرد تمام دارایمون که ماشین هامون وطلاهام بود کشید خرید فروش ماشین اونم ضرر پس ضرر یه ماشینم دزدیدن .خام بودم آخرش اومدم به خودم دیدم چیزی نمونده زیر صفر.تورم وگرونی شد نتونستیم بخریم جاش.عروسیم و...حتی طلاهامو با قرض خرید ننه اش چند تا پارچه از صندوق بر میداش میآورد این حمایتشان بود با اینکه داشتن و دارن.هر روز یه ماشین می‌خرید فلان چراغ میزد روش بدهی.بدبختمون کرد.من خررردیر بیدار شدم

جو گرفت بلند پروازی کرد تمام دارایمون که ماشین هامون وطلاهام بود کشید خرید فروش ماشین اونم ضرر پس ضر ...

آخی عزیزم خیلی ناراحت شدم...مشکل بعضیا اینه که میخوان یهو راه صد ساله رو یه شبه برن...خانواده ها هم ماشالا تو روزای سختی خودشونو عقب میکشن

تو هم خدایی داری،توکل بکن بهش.ذکر یا جواد الائمه رو زیاد بگو

هر روز توی خونه اسپند دود کن.دم غروبا عود دود کن.زیاد بسم الله بگو

تاثیرش روخودم توی زندگیم دیدم

انشالله خدا براتون خوش بخواد