2777
2789
عنوان

شوهرم وقتی من خوابم...

| مشاهده متن کامل بحث + 46539 بازدید | 59 پست
بچه نداری؟ این اصلا ضایع شدن تو کارش نیست در حالت عادی هم وقتی میاد پیشم زل میزنم تو چشماش میگم حا ...

اره دوتا بچه.طلاقمم به خواست خودم نبوده.. آره بد اینجوری .پس شوهرت خیلی پروه. واسه من ضایعش که میکردم تا ی هفته طرفم نمیومد🤭

دانشجو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه نمی‌دونم والا نه اینطوری نیست خیلی بدتر ازین حرفا شده رابطمون 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ ببینم میتو ...

انشاالله که مشکلتون حل شه💔

من هر چیز قدیمیو دوست دارم. این کاربریمو هم دوست دارم،چون قدیمیه،پس باهام بحث نکنید که بترکه.. با تشکر  
نکنه شما هم حالا چون یکم تحریک میشین و لذت می‌برین توی این یک مورد آنچنان محکم برخورد نمیکنین؟

مگه میشه ادم از کسی متنفر باشه و توی س... لذت ببره و تحریک شه؟

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

مگه میشه ادم از کسی متنفر باشه و توی س... لذت ببره و تحریک شه؟

نمیدونم والا🤪.بالاخره زن و شوهرن دیگه.اخه دیگه زوری نمیاد بهش تجاوز کنه که.اسی خوابه اون شروع می‌کنه بیدار میشه دیگه.حتی اگر پاهاشو محکم جمع نگه داره،یا پتو رو محکم بپیچه دور خودش،بالاخره می‌تونه با لگد و داد زدن پسش بزنه دیگه.

دیگه شوهره به قصد آسیب زدن و تجاوز کردن که نمیاد سمتش

حـٰالِ مـَـن خــوب است... امـّا تــو بٰاور نَکـن...
اره دوتا بچه.طلاقمم به خواست خودم نبوده.. آره بد اینجوری .پس شوهرت خیلی پروه. واسه من ضایعش که میکرد ...

خوبه حالا درکل راحت شدی.

عزیزم اشکال ندارد یه چندتا سوال درباره جدایی ازت بپرسم؟

حرفی نیست 🥲
نمیدونم والا🤪.بالاخره زن و شوهرن دیگه.اخه دیگه زوری نمیاد بهش تجاوز کنه که.اسی خوابه اون شروع می‌کن ...

شوهر من خیلی بیخود شده

حتی کار به بزن بزن هم بکشه کارشو انجام میده. و من واسه اولین بار یه ماه پیش بعد از این اتفاق نشستم گریه کردم

حرفی نیست 🥲
شوهر من خیلی بیخود شده حتی کار به بزن بزن هم بکشه کارشو انجام میده. و من واسه اولین بار یه ماه پیش ...

واااااای عزیز دلــم 😟😔

چقدر اذیت میشی حتماً.

گلم ببخشید اونا رو نوشتم.باورم نمیشد شوهر آدم بخواد همچین کار وقیحی با زن خودش کنه.

امیدوارم هرچی که به صلاحته برات اتفاق بیوفته و بتونی با آرامش و راحتی روزگارتو بگذرونی گلم

حـٰالِ مـَـن خــوب است... امـّا تــو بٰاور نَکـن...
خوبه حالا درکل راحت شدی. عزیزم اشکال ندارد یه چندتا سوال درباره جدایی ازت بپرسم؟

درخواست بده فردا ان شاءالله جوابتو میدم.هرچی بپرسی جوابتو میدم الان میرم بخوابم.🥰💋

دانشجو