2777
2789

شام خوره بعدش اومده میگه آخی عجب شامی بود چه قدر خوردم 

بعد میگه مامان اگه تو ازدواج نکرده بودی اون شوهرت نبود من الان همه شام رو  خورده بودم 🤣🙄🥴 نیاز نبود واسه اون نگه دارم 

گفتم... اون شوهر من باباته اگه نبود تو اینحا نبودی 

نه خدا وکیله این حرف این بچه میزنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخت نگیر حالا از دهنش پریده😂

و ما برای زنده ماندن هزاران بار مُرده‌ایم :)!                           کاش ادما بفهمن فقط یبار زنده هستن و اینقد بهم توهین نکنن! ‌‌‌‌.                                                                          

🤣🤣🤣🤣 یه چیزیاییی میگنننن این بچه ها 

زیاد پربه پرش نده

بگو مگه شام نخورده ای یا اگر گشنه هستی باز بخور ولی اصلا قشنگ نیست ادم در مورد پدرش اینجوری بگه 

بگو بابا بشنوه حتما ناراحت میشه

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......