2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من داشتم،پارسال موقع زایمان گرفتم،تا سه ماه درگیرش بودم خوب شده بودم ولی با مرگ بچم دوباره فشارم شد همونی که بود ولی خوب میشه نگران نباش،من دیگه پیگیر نیستم حتی دکترم نرفتم میدونم اشتباهه کارم ولی حالم از هر هر چی دکتر و بیمارستانه بهم میخوره

خون می رود نهفته از این زخم اندرون، ماندم خموش و آه که فریاد داشت درد
8ماهه زایمان کردم چند روزه فشارم بالا میره

درست میشه نگران نباش .مسمومیته دیگه،چند روز طول میکشه تا از بدنت خارج شه شایدم چند ماه ولی مراعات غذایی و دارویی داشته باش

از مرگ برگشتم شمام اینجور بودین؟ 

آره دقیقا،ولی خودم اونموقع نمیدوستم هر لحظه امکان داره قلبم وایسته یا مغزم از کار بیوفته یا کلیه هام،واقعا هیچی از خطراطش نمیدونستم،خدا جون منو بهم برگردوند ولی شیش ماه بعد زایمان بچمو ازم گرفت.

آره دقیقا،ولی خودم اونموقع نمیدوستم هر لحظه امکان داره قلبم وایسته یا مغزم از کار بیوفته یا کلیه هام ...

الان تاپیکتو خوندم عزیزم مشکل چی بود که بعد شش ماه فوت شد

الان تاپیکتو خوندم عزیزم مشکل چی بود که بعد شش ماه فوت شد

نمیدونم.راستش خیلی طولانیه ولی شاید مشکل ژنتیکی شاید عفونت نمیدونم واقعا.......

بیمارستان بود

راستش یادآوری و نوشتنش اذیتم میکنه عزیزم.ولی ربطی به مسمومیتم نداشت،خیالتون‌راحت واسه نوزادتون مشکلی پیش نمیاد.انشالله خدا سلامتی بده بهتون