2777
2789
عنوان

خواستگار قدیمم زنشو داره طلاق میده

275 بازدید | 23 پست

داستان ۱۵ ۲۰ ساله قبله برادر دوست صمیمیم بود  آدم جذابی بود خوشم نیومد ازش ولی خانواده هامون به هم نمیخوردن خانواده اش خیلی منو دوست داشتن ولی میدونستن وصلت با اونا ینی گل گرفتن دوستی ۲۰ ۳۰ ساله

یک سال بعد از من ازدواج کرد یه دختر ... گرفته بود عروسیش رفتم شاخ دراوردم اصلا بهش نمیخورد یه پسر خوش تیپ شیک و  مدرن اهل کتاب و ادبیات   فکر میکردم با یه آدمی شبیه خودم ازدواج بکنه دختره تقریبا قشنگ نبود چادری بود تو یه جای مذهبی کار میکرد و از قضا چندماهه هم حامله بود وقت عروسی

۱۵ سال قبل خیلی مسئله عجیبی بود نسبتا طهران زندگی میکردن به اصرار زنه سر یکی دوسال رفتن شهرستان

خلاصه الان دوتا پسر داره پسر کوچیکش اندازه پسر بزرگه منه

کاشف به عمل اومده زنش با همکارش تو ادراه به خیانت کرده و از قضا تمام این سالها مشکلات خاص داشتن 

و الان در آستانه طلاق و ...

حالا کارشو منتقل کرده طهران خونه سازمانی و دوتا بچه هارو داره میاره پیشه خودش

خیلی فکرمو درگیر کرده دوتا بچه کوچیک چکار میخاد کنه حالا

دوست بی عقلم میگفت کاش نزدیک بودیم   بچه های برادرمو بیارم خونه شما با بچه های تو بازی کنن

ینی این دختر داره میشه ۴۹ ساله یه جو عقل نداره

خلاصه موندم بسرنوشتش 

آلان چطور میخواد از پس دوتا بچه بربیاد  

چقدر طلاق تبعات بدی داره

کاش بچه نداشتن

یاد فیلم ۴۰ سالگی افتادم 

بچه بودیم جوون بودیم فکر میکردیم دتیا ماله ماست

یادش بخیر دوستم کتابای رمان داداششو کش میرفت میداد من میخوندم

یبار رفتیم سر کامپیوترش فیلمهاشو کش رفتیم

فیلم غرور و تعصب و از تو سیستمش یواشکی دیدم

دلم میسوزه براش کلی به دوست سبک مغزم سفارش کردم خیره سرش عمه اس کمی نراقب اوضاع روحی روانی بچه های برادرش باشه

کلا خانوادگی شیرین میزنن عاقلشون همین برادر بود که اونم طفلی این شد زندگیش

بد روزگاری شده آدما خیلی بد و پیچیده شدن

عی بابا

امیدوار یه بخت خوب گیرش بیاد و بجه هاش تو روند طلاق آسیب نبینن

ببخشید پر حرفی کردم 

رو دلم سنگینی میکرد اینطور حرفهارو سخت میشه برا کسی گفت

مرسی که حوصله کردین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونم بپرسم چرا ازدواج با برادر دوستت ، دوستیه شما و دوستت و به هم میزد؟؟ واقعا این اتفاق میفته برا همه تو این شرایط ؟

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
مردم؟ خوبه توضیح دادم خواستگارم بوده و مپکن بود الان شوهرم باشه

اگه بخوایم زندگی خواستگارای سابقمونو پیگیری کنیم باید روزانه تاپیک بزنیم 

بهرحال میل خودته عزیزم برام عجیب بود 

چیکار به زندگی مردم داری عزیزم بیخیال 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

میتونم بپرسم چرا ازدواج با برادر دوستت ، دوستیه شما و دوستت و به هم میزد؟؟ واقعا این اتفاق میفته برا ...

دوستم آدم چسبنده ای بودو هست

من ازدواج و خیلی آرمانگرایانه میدیدم مثلا استقلال از هر لحاظ از خانواده ها برام مهم بود

ولی الانم پشیمون نیستم از اینکه باهاش ازدواج نکردم  واقعا جور نبودیم هرچند الان با شوهرمم ناجوریم   ولی اونو از اول ناجور بودیم

خلاصه من زیاد دیدم ازدواج با برادر دوست صمیمی که گند خورده تو رابطه در نهایت

دوستم آدم چسبنده ای بودو هست من ازدواج و خیلی آرمانگرایانه میدیدم مثلا استقلال از هر لحاظ از ...

وای نه🥲😭 من دقیقا تو یه همچین شرایطی ام و عاشق برادر دوستمم :) دوستیمون خیلی صمیمی هست خیلی زیاااد 🥲

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍