2777
2789
عنوان

کیا امشب تنهان؟

245 بازدید | 45 پست

سلام شبتون بخیر کیا تنهان امشب.من واااقعا از شب تنها موندن بیزارم حس میکنم درودیوار صدا میدن دیگه  

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

تنها

وقیح گمشو‌. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻‍♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲   عاشق داداشامم  🧡🤎 زنجانیم 🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا نمیتونم تنها بمونم

پارسال زمستون صب ساعت ۶ که هوا تاریک بود همسرم رف باباشو ببره بیمارستان از ترسم چراغ اشپزخوته رو روشن کردم 

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

من هرشب،۱۱ میخوابم ، تنها نیستم امشب مامانمم اومده پیشم از شهر دیگه،.

مریضه درد دارع ، خوابه  خوابم نمیبره غصه اش تو دلمه 🚶

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
چاره اش اینه زودتر بخوابی

اصصصلا خواب به چشمم نمیاد حس میکنم پاسبون خونم  

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!