2777
2789
عنوان

برادرم می خواد هفته ای 3 شب بیاد خونه ما چی کار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 44 پست
خب اینکه شعورشو میرسونه بگو بهش برو تو سالن بخواب لطفا جا بذار واسش تو سالن زودتر برو استراحت کن ... ...

میگم جا اتاق خواب خیلی کوچیکه جای ما نمیشه 

بعدم شوهرم نمیاد اصلا روش نمیشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم زندگیت رو برای هیچ احدی خراب نکن، فردا همین شازده زن میگیره شما رو به یه ورشم حساب نمیکنه بع ...

بدبختی زن نمی گیره اصلا هیچی فعلا تو زندگی نداره 

درمیاره خرج می کنه از بقیه هم قرض می کنه 

شما باید با مادرتون صحبت کنید وجوانب امر رو بهش بگید ،چون واقعا سخته ،درسته محرمه ولی مشکلات رو زیاد میکنه ،بعد برادرتون میتونه از مترو استفاده کنه ،

بعد هم به مادرتون بگید ما خودمون خونمون کوچیکه وسخته،چه برسه به  مهمونی دائمی، حالا یک وقتایی گیر بیوفته اشکال نداره ولی بخواد دائمی باشه نمیشه ،

اگه منظورتون رابطه هست که درستش یه شب درمیون هست،شما شبهایی با همسرتون باشید که برادرتون نیست

اون 3 شب پشت سر هم گفته میاد 

من می خواستم هفته ای یه روز برم خونه مادرم این جوری منم خونه نشین میشم