2777
2789
عنوان

برادرم می خواد هفته ای 3 شب بیاد خونه ما چی کار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 44 پست

قبل از اینکه باعث ناراحتی و کدورت بشه با مادرتون صحبت کنید که برادرتون رو متوجه شرایط کنه،

یه روز دو روز نیست که، نهایت ماهی یه شب

ادم هفته ای سه شب خونه پدر مادرش هم نمیتونه بره

هر کسی نیاز به حریم خصوصی داره

شدی قلب و تن و روحم💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخته واقعا،جالا اگه میگفتی برادر شوهرم قراره بیاد همه میگفتن عمرا نزار ،،، 

کلا رابطه خودت و‌شوهرت به چوخ میره،، غیر مستقیم بهش بگو . کارش رو عوض کنه یا یه خونه مجردی بگیره

تپل سلطان هستم سوگلی دربار  
به مادرم گفتم نمی دونم چی کار کنه اصلا فکر کنم، فکر مادرم بوده بیاد اینجا 

اکه خواهر داری به اون بگو غیر مستقیم بگه. این مراودات اینجوری اغلب پایان خوشی نداره. 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
برادرت تو پذیرایی بخوابه شما و شوهرت تواتاق خواب خیلی محترمانه بهش بگید که در پذیرایی بخوابه

نمیشه بابا یه دختر 7 ساله هم دارم 

اتاق خواب کوچیکه 

بعد شوهرم عمرا جلو داداشم بیاد پیش من بخوابه 

اصلا شوهرم جلو دخترمون نمیاد پیش من بخوابه چه برسه کس دیگه تو خونه باشه

نه بابا خودش میره اتاق خواب  بعد کی روش میشه

خب اینکه شعورشو میرسونه بگو بهش برو تو سالن بخواب لطفا جا بذار واسش تو سالن زودتر برو استراحت کن ...بعدشم با این خرجا ادم‌خودش باید بدونه 

خدایا مواظب پسر کوچولوم و دختر کوچولوم باش 😍
تازه میگه من ساعت 11 و نین بابد بخوابم برق ها رو خاموش کنید 

به نظرم زندگیت رو برای هیچ احدی خراب نکن، فردا همین شازده زن میگیره شما رو به یه ورشم حساب نمیکنه بعد هی بگو فلان کار برات کردم کیه که یادش باشه

تپل سلطان هستم سوگلی دربار