2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشب یاد شهرزاد خوشگله افتادم

همه رو به فحش بست و رفت🤣💔یادش بخیر

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

ماکارونی تو طبیعت

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        

اونی که داشت با سوهر خواهر شوهرش که استاد ادبیات بود بحث ادبی میمرد یهو صدایی ازش در رفت 

نزدیک صد صفحه تاپیک جلو رفت کامنت ها بی نظیر بودن 😂😂

یکی میگفت امشب به خاطر اسی هممون جلو خانواده شوهر صدایی میدیم به دفاع از عروسها که هیچ عروسی تنها نباشه 😂

یکی بود. دوست پسرش هفته ای هشت بار میزدش زده بود انگشتش شکسته بود و پاهاش کبود بودا و بهش خیانت میکرد می‌گفت میخام عکسشو تو قالیچه ببافم بهش کادو بدم 

✍️شاید روزی هر دو ما پشیمان شویم .....(تو از رفتنت )و ( من از دوست داشتنت ).🎭
باهاش چکار می کرده؟ 

اخرش قفل شد تاپیکش😐

دیگه نفهمیدم سرکاری بود یا نه

خودشم خبر نداشت اومده بود به خودمون خبر بده

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم.