2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید

166 بازدید | 10 پست

من هر وقت پسرم جاشو خیس میکنه میبرم میشورمش خودشم با شامپو بچه کامل میشورم ۵ ماهشه امروز داشتم میشستم دور مقعدشو تمیز ک کردم انگشتم خورد به سوراخش اونجارم کامل میشستم ک پی پی کرد روش بعد من بازم شستم ک دوباره کلی کثیف کاری کرد میگم نکنه دستم زیاد رفته تو مقعدش بی اختیاری نگیره یهو ای خدا منو با این وسواسم بکش راحتم کن

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انگشتت بره تو خودت میفهمی شاید شامپو زدی لیز شده پی پی کرده

شاید ببرمش دکتر؟ای خدا از وقتی مادر شدم خل شدم

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد
ای وای چه کاریه با شامپو بچه شستن. بیچاره بچه 

وقتی پی پی میکنه با شامپو بچه میشورمش نشورم ؟اخه میترسم عفونت بگیره یعنی با اب خالی بشورم؟

بچه هاموقع تمیزکردن کثیف کاری میکنن بچه خودم موقع تمیزکردن بادشکمشوخالی کردبامدفوع یک متری پرید رول ...

همش وسواس اینو دارم نکنه انگشتم رفت تو نکنه بچه گشاد بشه از وقتی مادرشدم فقط این فکرای بیخودو میکنم 

وقتی پی پی میکنه با شامپو بچه میشورمش نشورم ؟اخه میترسم عفونت بگیره یعنی با اب خالی بشورم؟

اره بابا با اب خالی بشور .چه عفونتی اخه

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم