2777
2789
عنوان

روانشناس مجرب برای بچه سه ساله

241 بازدید | 22 پست

خانوما اگر میشناسید واقعا معرفی کنید خیلی اذیتم😔 لجبازی شدییید بچه ی سه سالم امونمو بریده، حتی نمیتونم خونه مامانم یا مادر شوهرم برم از بس جیغ داره همرو اذیت میکنه، امشب خواهرم کلافه شده بود بیرونمون کرد واقعا هم حق داشت، تمام لحظات خودمو شوهرم هم شده دعوا بخاطر این بچه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشناسم

ولی پسرعموی منم پنج سالشه مثل بچه شماست همه رو عاصی کرده من که اصلا دلم نمیخواد بیان خونمون

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

دکتر بمن گفت نمی‌خواد بدی،،،ولی این کلا جیغ جیغوعه

مال من بسیار عصبی، دست به زن،لجبااااااز. می دونی تو حاملگی کلا گفتن ناقصه. منم همش گریه و استرس. الان یه بچه ی سالم دارم، نخبه، ولی بسیاااار عصبی

مال من بسیار عصبی، دست به زن،لجبااااااز. می دونی تو حاملگی کلا گفتن ناقصه. منم همش گریه و استرس. الا ...

آخ از دست این سونوها و غربالگری ها.....

وای دختر منم همینه

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
نمیشناسم ولی پسرعموی منم پنج سالشه مثل بچه شماست همه رو عاصی کرده من که اصلا دلم نمیخواد بیان خونمو ...

چه کار کنم واقعا دارم اذیت میشم، مسافرت‌های خونوادگی با اکراه میگن بیاین، وقتی میریم هم همه اذیتن، این سری گفتم نمیایم دیگه تا شماها اذیت نشین لااقل

شیراز

حضوری باید سرچ کنی میاد روانشناس

آنلاین بخوای سراغ دارم

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
آخ از دست این سونوها و غربالگری ها..... وای دختر منم همینه

به خدا شد نقطه مقابل سونو. گفتن رشدش مشکل داره،مشکل مغزی داره. حالا از نظر بدنی بسیار قوی، بسیار باهوش. تو مدرسه زبانزد از نظر درسی. ولی بی حوصله و بد اخلاق