2777
2789

بچه ها یعنی ب یکی بگ مدرک از پیام نور خیلی بی کلاسه و اینکه هیچ جا بهم کار نمیدن چون از اون دانشگاه گرفتم  ؟ 

من خیلی پیام نور دوس دارم چون غیر حضوری  اما تو دوراهی موندم راهنمایی کنید توروخدا اگ راضی هستید بگید 

ترم ۵ روان شناسی هستم انصراف دادم دوراهی موندم کجا برم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا دانشگاهم مگه با کلاس و بی کلاس داره

بارالها... از کوی تو بیرون نشود پای خیالم، نکند فرق به حالم... چه برانی، چه بخوانی... چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی... نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی... نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی، در اگر باز نگردد... نروم باز به جایی... پشت دیوار نشینم چو گدایی بر سر راهی، کس به غیر از تو نخواهم... چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی... 
با احترام نظر شخصی مو میگم 

من ترجیح میدم اصلا دانشگاه نرم 

تا این دانشگاه های آزاد و علمی کاربردی و پیام نور رو برم 

اصلا حس خوبی ندارم به این دانشگاه ها 

و بنظرم وقت تلف کردنه

•[ محکوم به خوشبختی ]•

پیام نور نیمه دولتیه، مدرکش معتبره، چرا فکر می‌کنی بی کلاسیه، اتفاقا مباحث کتاباش هم آسون نیست. من همش دنبال ارشد روانشناسی پیام‌نورم، اشتباه نکن برو ادامه بده

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن

مونده پیام نور کجا باشه؟

مرکز باشه یا واحد 

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        

مهم بار علمیه شماست

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن