yasmin_banoo مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 893 عنوان چرا ؟؟؟ 64 بازدید | 6 پست چرا خدا بعضی از بنده هاشو انقدر سختی میده؟چرا صدای من به خدا نمیرسه؟چرا هرروز به مشکلاتم اضافه میشه چکارکنم توروخدا جان عزیزتون برام دعا کنید کم اوردم دوتا بچه دارم توان سرپا موندن ندارم دیگه شرمنده ی بچه هامم 1402/03/07 | 20:23 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهتاب_زیبا عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 6031 خدانکنه عزیزم شرمنده باشی حتما دعات میکنم همه مشکل دارن منی که الان دارم تایپ میکنم دلم پرازغمه اماچاره ندارم برام دعا کن مهربون
yasmin_banoo مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 893 خدانکنه عزیزم شرمنده باشی حتما دعات میکنم همه مشکل دارن منی که الان دارم تایپ میکنم دلم پرازغمه اماچ ... مرسی قشنگم واقعا شرمندشونم اخه نمیشه همه چیو گفت شرایطم سخت شده منم پراز غم و غصه م هیشکی رو جز خدا ندارم انگار صدام نمیرسه بهش خیلی دعا میکنم انشالله دعام برا شما بگیره عزیزم انشالله مشکلاتت حل شه لبات بخنده
مهتاب_زیبا عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 6031 مرسی قشنگم واقعا شرمندشونم اخه نمیشه همه چیو گفت شرایطم سخت شده منم پراز غم و غصه م هی ... قربونت غصه نخورکاری نمیشه کردمن سالهاست دعا میکنمو هیچ خبری نیست
yasmin_banoo مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 893 قربونت غصه نخورکاری نمیشه کردمن سالهاست دعا میکنمو هیچ خبری نیست چرا خب اینجوریه
yasmin_banoo مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 893 امیدبخدا اگه اون بخوادمیشه اخه همش نمیخواد همش کارام سخت ترمیشه همش مشکلاتم بیشتر میشه چله ی یاسین برداشتم ۷سفره امام کاظم و ۱۲۴۰۰۰صلوات و کلی نذر اما ...