2777
2789

خشم 😲🌋

از ديدگاه تئوري انتخاب خشم يك بيماري نيست،
يك اختلال در ساختار شخصيت نيز به شمار نمي رود، يك مشكل هورموني يا چيزي كه فراسوي كنترل فرد پرخاشگر باشد هم تلقي نمي شود، 
بلكه رفتاري است كه فرد به هنگام مواجهه با مانع و ناكامي از خود بروز مي دهد؛ اين رفتار معطوف به "هدفي" است و آن هدف "رفع ناكامي" است. 😡
چون اين رفتار هدفمند است، پس فرد به طور كاملاً آگاهانه آن را انتخاب مي كند.
 ممكن است بپرسيد چرا افراد "خشم" را انتخاب مي كنند؟
 براساس تئوري انتخاب "خشم" و "ابراز پرخاشگري" براي فردي كه آن را انتخاب مي كند، كنش هاي مؤثري دارد.
خشم يعني "كنترل خودت را از دست بده تا كنترل ديگران را به دست بگيري".😲
وقتي خشمگين مي شويم و پرخاشگري مي كنيم، در واقع شيوه اي را انتخاب مي كنيم تا ديگران را وادار كنيم، كاري را كه از آنها مي خواهيم انجام بدهند.🥺
 اين شيوه اي است كه ما در دنياي مبتني بر كنترل بيروني آموخته ايم.

💜💙💛🧡❤️

خودتان را ببخشید 😇😊🌱✨️
عاقبت دود تمام خشم ها و عصبانیت هایتان به چشم خودتان می رود و باعث می شود از دست خود خشمگین باشید و این خشم ظاهر می شود و در زندگی روزانه تان نفوذ می کند.
این احساسات مانع دیدن لذتهایی که هرروز در دنیا منتظر شما هستند می شود.
این سم زدایی نهایی هرآنچه را که در جستجویش هستید برایتان به ارمغان می آورد: انرژی بیشتر، تمرکز دقیق تر، توانایی تمرکز بیشتر، نشاط دوباره، عشق، پول... هرچه که دلتان بخواهد.
پاداشهای بخشش به سرعت روشن شدن یک لامپ ظاهر می شود.🚀
عزیز دل، شما خیلی به خودتان سخت می گیرید. فکر می کنید که کمال، لازمه ی ارزشمند بودن است ولی هنگامی که اشتباه می کنید، یاد میگیرید و رشد می کنید و  به حرکت ادامه می دهید، کاملا دوست داشتنی هستید.
به همین دلیل است که مهمترین بخشش، بخشیدن خودتان است.
هنگامی که یاد میگیرید که با عشق همه ی وجودتان را بپذیرید، بارقه ی درونتان به روشنی یک نورافکن می درخشد و کسانی را که از محبت و فرزانگی شما بهره میبرند شفا می دهد.😍
امروز خشم و عصبانیت از خودتان را رها کنید.
هر جرم یا سرزنشی را رها کنید و خود را سرشار از عشقی که سزاوارش هستید، کنید.🥰

📚توی کامنت ها راجب کنترل خشم خود و کنترل خشم همسر کامنت میزارم 🌸

🌱 توی تاپیک های قبلم راجب خیلی چیزهای مفید صحبت کردم . از مهم ترین اون ها توقع ، یا اگه دیگران آزارت میدن و ... هستش . حتما بخون .

✨️دوستای نی نی سایتی که نیاز دارند رو حتما تگ کن تا به هم کمک کنیم .😍

اَللَّهُمَّ إنِّي اَسْأَلُكَ حُسْنَ الخاتِمَةِخداوندا من از تو یک پایان خوب میخواهم ♡ 《 با کتاب شخصیت خودتو ارتقا بده دوست من 》

نفس عمیق در عصبانیت 

○هنگام خشم و عصبانیت شما به نفس بیشتری نیاز دارید و آگاه باشید که هنگام عصبانیت شکل تنفس شما تند می شود.

•اگر در همان لحظه بر خلاف آن حالت تنفس، شروع کنید به آهسته نفس کشیدن، بلافاصله اندیشه ى  شما نیز تغییر خواهد کرد.

°°چون ارتباط مستقیمی بین نفس و اندیشه وجود دارد.

با تغییر شکل نفس کشیدن از فکری که باعث خشمگینی شما شده دور می شوید.

پذیرفتن خشم و نگاه کردن به آن و حالت های فیزیکی بدن به هنگام خشم باعث می شود که آگاهانه با پدیده ى‌ خشم روبرو شده و آن را تحت کنترل خود در آورید.

با  نفس عمیق خشم و عصبانیت خود را کاهش دهید

اَللَّهُمَّ إنِّي اَسْأَلُكَ حُسْنَ الخاتِمَةِخداوندا من از تو یک پایان خوب میخواهم ♡ 《 با کتاب شخصیت خودتو ارتقا بده دوست من 》

#چگونه_شوهر_عصبانی_خود_را_آرام_کنیم؟

اگر شوهر شما فردی عصبانی می باشد باید آن را نیز کنترل کنید.هنگامیکه همسرتان عصبانی است اورا تنها بگذارید و دائما از او در مورد مسئله ای که باعث عصبانیتش شده سوال نپرسید و بگذارید ایشان کمی آرام شود و بعد در این زمینه با او صحبت کنید. 2-هنگامیکه همسرتان عصبانی است و عصبانیتش را سر شما خالی میکند غر نزنید و یا به مجادله نپردازید. زیرا نتیجه ای جز انفجار بیشتر ندارد بلکه می توانید همسر خود را درک کنید و به این فکر کنید شما نزدیکترین شخص به همسر خود هستید و او می تواند با شما درد و دل کند و این درک باعث می شود از طغیان خشم همسرتان کاسته شود.
طوری رفتار کنید که همسرتان با شما احساس راحتی داشته باشد و شما میتوانید این عصبانیت را با رفتاری صحیح خنثی کنید و او را به آرامش نسبی برسانید . 4-در این زمینه از یک روانشناس کمک بگیرید تا شما را در کنترل خشم و مدیریت آن یاری نماید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان به نظرت ادم خشمگین میتونه این متن و بخونه؟؟ یه دور دیگه عصبانی میشه ک

ادمی که بخواد به خودش کمک کنه میخونه . 

با نهایت عصبانیت اومدم این تاپیکو دیدم

خیلی خوب بود

ولی ادم تو اوج عصبانیت اینارو نمیفهمه

لایک کن عزیزم،من که هرچی میگم لایک ننننننننننکن دوست عزیییییییز فایده ای نداره،پس لایک کن شاید اینجوری دلت خنک شد لااقل😐با تشکر از همراهی شما😒
با نهایت عصبانیت اومدم این تاپیکو دیدم خیلی خوب بود ولی ادم تو اوج عصبانیت اینارو نمیفهمه

👌🏻👌🏻👌🏻 درسته 

بعضی وقتا باید تو آرامش یاد گرفت و توی خشم استفاده کرد

الان من به عنوان یه عصبانی مغزم ارور داد این متن و دیدم

حق داری عزیزم 

آدم تو عصبانیت نمیتونه راحت تامل کنه 

سیو کن وقتی حس کردی ارومی بخون تا پیشگیری کنی