2777
2789
عنوان

برونگرا هستید با درونگرا ؟

97 بازدید | 16 پست

من خودم درونگرام اکثر اوقات دلم تنهایی میخواد زیاد حوصله بیرون و این چیزا ندارم و بیشتر دوس دارم با خودم تنها باشم با خودم وقت بگذرونم مهمون اینا میاد یا میریم مهمونی جشنی عروسی چیزی بیشتر از سه ساعت نمیتونم تحمل کنم بعدش دلم میخواد بیام خونه و اینکه بیشتر تو حال سکوتم کم حرف میزنم شما چطور ید برونگرا یا درونگرا؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درون گرام.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

بستگی ب آدمش دارع 

ولی خب درون گرام شدیداااا

اصلا میلی ب صحبت با آدما ندارم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
ی روز نرم بیرون افسرده میشم حالا نمیدونم برونگرام یا درونگرا

اینجوری نیست که برونگرا ها هم میرن بیرون

اینکه دوست داشته باشی با مردم بیشتر در ارتباط باشی  برونگرایی

درونگرا ها دوست ندارن با کسی در ازتباط باشن همیشه تنهان

اینجوری نیست که برونگرا ها هم میرن بیرون اینکه دوست داشته باشی با مردم بیشتر در ارتباط باشی  ب ...

همیشه دوست داشتم ی خواهر بزرگتر از خودم داشته باشم باهاش دردودل کنم ولی فک کنم درونگرام

همیشه دوست داشتم ی خواهر بزرگتر از خودم داشته باشم باهاش دردودل کنم ولی فک کنم درونگرام

دوستی داری؟؟  با مادرت اینا چی بیرون رفتی تو مهمونی اینا چی زود میتونی ارتباط بگیری؟؟

دوستی داری؟؟  با مادرت اینا چی بیرون رفتی تو مهمونی اینا چی زود میتونی ارتباط بگیری؟؟

زود میتونم ارتباط بگیرم ولی جدیدا طوری شده که نسبت به بقیه خیلی خوشبین نیستم و دوست ندارم با کسی که نمیشناسم صمیمی بشم اما خیلی خوب بلدم ارتباط بگیرم 

معنی درونگرا و برونگرا چیز دیگه ای هست. یعنی میزان بروز دادن حالات و احساساتتون.  شما گریز از ...

ن جیگر درونگرا معمولا عاشق تنهایی هستن گریز از اجتماع فرق میکنه ربطی ب اجتماعی بودن نداره من خودم خیلی آروم اجتماعی هستم