2777
2789

چرا همه از خیانت و عاشقی و  دوست پسرو و ..... اینا پر شده؟؟؟

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

فقط اسکیزوفرنی 😐😐

انقد خندیدم دل درد گرفتم

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی همع مزخرف

ارهه 

بدبخت اونی که واقعا تاپیک میزنه برا مشکلش

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
تاپیک های درس ومدرسه کم شدن خوبه

همه هم کلاس نهم😑😑😑

چرا ماجرا چی بود؟ 

ی بنده خدایی میگف بیاید بگید شوهرتون و اسمتون چی سیو کردن ذوق کنیم 

بعد خودش گف شوهرش اسمش و اسکیزو فرنی سیو کرده. به فرانسه یعنی ملکه زیبایی 

خدا منو ببخشه خیلی خندیدم واقعا 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
ی بنده خدایی میگف بیاید بگید شوهرتون و اسمتون چی سیو کردن ذوق کنیم  بعد خودش گف شوهرش اسمش و ا ...

🤣🤣🤣🤣🤣وااای خداا بنده خدا خبر نداشت اینجا چیه؟؟؟

🤣🤣🤣🤣🤣وااای خداا بنده خدا خبر نداشت اینجا چیه؟؟؟

هی بش گفتیم بابا اسکیزو فرنی مریضی روانیه  بنده خدا 

این قضیه که مال خیلی وقت پیش بود، شما جدیدا رو میگی؟

آره همین چندیقه پیش 

قدیمیه رو من ندیده بودم 

گفتن اتفاقا تکراریه

ی بنده خدایی میگف بیاید بگید شوهرتون و اسمتون چی سیو کردن ذوق کنیم  بعد خودش گف شوهرش اسمش و ا ...

من اسم خودشم بزور سیو کردن خدایی خیلی لوسن بعصی ها 

به خودم تبریک میگم که بعد از شش بار تعلیق شدن باز به نی نی سایت برگشتم