2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حمد خوندم برات خدا یه نی نی ناز و سالم بهت بده.به هر کی که میخواد بده الهی آمین.

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.
چجوری ؟؟؟؟

🖤: شهیدی است به اسم علی جهانیاری (( معروف به علی آقا )) 

خیلیا به ایشون توسل کردن وایشون را واسطه بین خودشون وخداقرار دادن وحاجت گرفتن

نحوه توسل به ایشون اینجوری که حاجتتون را ازخدا میخایدومیگن 

( خدایا لطفا به آبروی این شهید بزرگوارمشکلمو حل کن چون شهدا پیش خدا ابرو دارند وخدا هم حاجتشون رامیده)

شهدا طبق آیه قرآن زنده هستن ومقام شفاعت دارند دعاشون اگر(( به صلاحتون )) باشه خدا حاجتتون رامیده

وایشون راواسطه میکنندمیگند اگر حاجت رواشودم برای ایشون نذر سیب انجام میدم

اعمال ۳۱۳صلوات .سوره ناس.زیارت عاشورا.و۱۰۰مرتبه ذکر لااله الاالله 🖤:یک بارباوضو روبه قبله

همرزم شهید تعریف میکند

که هنوز هیچ شهیدی دربخش غربی گلستان شهدا خاک نشده بودکه با علی جهانیاری برای زیارت شهیدان به گلستان رفتیم

یکی ازخانوادهای شهدا به ما سیب تعارف کردند علی سیب رابرداشتوهمانطور که اون رو گاز میزددستم راکشید وبرد به انتهای بخش غربی که تقریبا هیچ اثری ازقبورشهدانبود 

وقتی رسیدیم به انتهای بخش عربی سیبی راکه گازمی زدهم تموم شده بودته مانده سیبش را پرت کردروی خاک وگفت اینجا جای قبرمن است

باخنده گفتم جا قحطیه اینجا که شهید خاک نمیکنند خنده ای کرد وحرف راعوض کرد

زمانی که بعداز۱۳سال زیر تابوتش راگرفته بودم به محل دفن حرکت کردیم بادیدن جای قبرخشکم زد 

همان جایی که علی ته مانده سیبش راانداخته بود وآماده بود

الله اکبر

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

برات صلوات فرستادم عزیزم 🌹🌹

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

عزیزم ب جون عزیزترینم الان چشام پراشکه منم چشم انتظارم انشاالله این ماه هردومون دامنمون سبزشه البته من ظهربی بی زدم بازمنفی شد ۴روزب موعدم مونده امیدی ندارم بارداربشم😭😭

دقیقا ۴۰ روز دیگه تولد شهید نوید صفریه از فردا چهله ی زیارت عاشوراش شروع میشه.حتما بخون خیلی حاحت می ...

مامانم دیروز می‌گفت اتفاقا شروع میکنم انشاالله واسطه بشن خدا به دلمون نگاه کنه

انشاالله دامنت سبز شه بچه سالم و صالح

برات ایه الکرسی میخونم

برای منم دعا کن بابام باهام اشتی کنه سالهاس قهره 

زنش نمیزاره 

دل این زن نرم شه 

تمومه

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
خیلی ممنون مهربونم منم نماز حاجات یادت میکنم اسمتو میگی

خدابزرگه گلی ان شاالله خدا دل شما و دل همه چشم انتظارا و دل منم شاد کنه به زودی منم مادر بشم همچنین شما گلی مشکلتون چیه چن ساله اقدامی اگه دوست داشتی جواب بده 

😍به آرزوهایم قول رسیدن داده ام ۰۰۰به همین زودی به آنچه که می خواهم میرسم ۰۰۰به دست خواهم آوردهر آنچه آرزوست ب امیدخدا۰۰۰کسی از توکل به خدا پشیمون نشده😍خدایاشکرت پروردگارا سپاس خداونداسپاسگزارم۰۰۰  سال ۱۴۰۲ سال برآورده شدن آرزوهامه به همین زودی ان شاالله صاحب خونه و بچه میشم به خدایم ایمان قلبی دارم   مطمئنم همین طور که من می‌خواهم میشه به زودی ۰۰۰دوقلو پسرام میان تو دلم و شروع به ساخت خونه میکنیم ب یاری خدا