2777
2789

سلام خانوما شاید موضوعی که میخوام بگم از نظرتون زیاد مهم نباشه ولی تعریف میکنم حداقل بارش کمترشه  چون از جمعه تاالان حرص میخورم.پارسال کلی زردالو گرفتیم بامادرشوهرم اینا نصف کردیم اون براخودشو مربا کردمن خوب بلد نیستم مربا درست کنم هسته هاشو جدا کردمو شکر گرفتم بردم برا مارم بپزه.یخچالمم جا نداشتم دوتاشو اوردم بقیه رو تو ظرف هایی که مشخص بود برامنه گذاشتم تو یخچالی که مواد غذایی اضافه میزارن.حالا امسال خانوم مرباهای منو میاره تو دورهمی که میریم عصرونه و فامیلاهم میخورن نوش جونشون ولی اخه قرار نیس که همه اشو فامیل بخوره.جمعه دیدم باز مربای منو اورده گفتم مامان این شیشه برامنه هااا با لبخند گف وا قاطی کردیم میخوریم دیگههههه.گفتم عیب نداره ولی اگه مونده دوتا شیشه بیارم خونه؟پدرشوهرم ازاونور به مادرشوهر گف مرباشو بخور ظرفشو بده به خودش وای خدا میدونه که چقد سعی کردم جوابی ندم.اخه مرده حسابی مگه بحث من سر ظرفه؟انقد بیشعورن که نفهمید درمورد مربایی که سهم خودمونه صحبت میکنم 🥹🥹🥹ببخشین زیاد شد 

yn

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اول نباید مرباهایی که ماله شماس میزاشتی یخچال مادرشوهر.. الانم رفتنی خونتون  یخچالو وا کن بگو من ظرفامو میشناسم مرباهایی که برا خودته از یخچال بردار با خودت ببر

چرا نبردی خونتون؟

تو یخچالم جا نداشتم یه یخچال اضافه دارن تواون مربا و رب و هرچی باشه میزارن منم چه بدونم اینجوری میکنن انقد رو شعورشون حساب کردم که گذاشتم اونجا چون شیشه مرباهلی من مشخص بود

yn

خب بردی مادرت درست کرد اگه اینقدر زیاد بود که اضافیشو گذاشتی تو یخچال و تا الان مونده چرا یه کمی به مادرت اینا ندادی بقیشم بذاری یخچال خودت؟؟؟

مادرشوهرا همینن دیگه مادر شوهرمنم وقتی پدرشوهرم برامون از شهرستان سوغاتی میاورد از سهم ما برمی داشت کمی هم از سهم خودش میذاشت میبرد خونه پدرش

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃