2777
2789
عنوان

احساس میکنم افسردگی دارم

138 بازدید | 17 پست

یه چند وقتیه که احساس میکنم افسردگی دارم. بیشتر وقتا خستم بعداز ظهرها۴ تا۶ ساعت باید بخابم کلن اینجوریم ک کم غذا میخورم کم حرف میزنم و عاشق تنهاییم سعی میکنم سر خودمو یجوری گرم کارام کنم ولی بهتر نشدم:)

و بیشتر وقتا فکر خودکشی میاد تو سرم بدون اینکه خودم بخام ‌. رفیقام میگن باید برم پیش روانشناس. به خانوادم میگم که به کمک احتیاج دارم و احساس بدی دارم به زندگیم ولی میگن ک همش تلقینه و توجهی ندارن به این موضوع واقعا نمیدونم باید چیکار کنم:) 

فقد از این وضعیت خسته شدم

به همه دردامون گفتن تلقینه که الان یه مشت افسرده دور هم جمع شدیم...

متنفرم از این کلمه

شرایطشو داری حتما برو پیش روانشناس.. کسی که افکار خودکشی داره عادی نیست... 

البته سن هم تاثیر گذاره

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا مثل شما هستم بیشتر روزو تنهام فک کنم به خاطر اونه نه کلاس میرم نه بیرون تنهایی جایی میرم بچه ندارم شوهرمم هم ساعت هفت صبح میره هفت شب میاد فک کنم به خاطره اونه 

...یروز واسه خوبیام بدجور دلت تنگ میشه 👍🏻 میدونی بعضی وقتا ادما تو عصبانیت ناگفته هاشونو میگن ....
به همه دردامون گفتن تلقینه که الان یه مشت افسرده دور هم جمع شدیم... متنفرم از این کلمه شرایطشو دار ...

خودم واقعا دوست دارم که شرایط روحیم بهتر بشع ولی خب خانوادم میگن چیز مهمی نیس

منم دقیقا مثل شما هستم بیشتر روزو تنهام فک کنم به خاطر اونه نه کلاس میرم نه بیرون تنهای ...

من‌که شوهر‌ندارم ولی واقعا دوست دارم‌که یه خونه داشته باشم که تنها زندگی کنم

نه ولی خب شنیدم باید برم پیش روان پزشک تا خودش دارو تجویز کنه

دارو گیاهی حاضری بخوری 

من دو سه دوره خوردم بهتر شدم بدون نسخه میشه گرفت 

فیتوکالم نروکسین نوراگل یک ریلکس هرب هست 

فیتوکالم و نوراگل پیشنهاد میدم بگیر بخور 

اما تا اثر کنه دو تا ۴ هفته میکشه 

در کنارش ورزش هم برو مثل یوگا 

مدیتیشن کن 

فعلا امضا ندارم
خودم واقعا دوست دارم که شرایط روحیم بهتر بشع ولی خب خانوادم میگن چیز مهمی نیس

چندسالته؟!

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️
من‌که شوهر‌ندارم ولی واقعا دوست دارم‌که یه خونه داشته باشم که تنها زندگی کنم

من حتی مهمونی میرم که چند روز بمونم مثلا خونه مادر شوهرم یا مامان خودم  یا کسی بیاد که قرار باشه چند روز بمونه  از روز دوم اعصابم بهم میریزه دوست دارم تنها باشم یا چند بارم خاستم خودکشی کنم اعتماد بنفس ندارم اصلا البته من بعده خیانت همسرم این مدلی شدم حدود دوساله 🙂

...یروز واسه خوبیام بدجور دلت تنگ میشه 👍🏻 میدونی بعضی وقتا ادما تو عصبانیت ناگفته هاشونو میگن ....
واقعا تاثیر داره؟؟؟

بله تاثیر داره اما حداقل سه ماه بخور 

وسطش ول نکن بهتر شدی 

من خودم خوردم 

دخترمم استرس شدید داشت ب اونم دادم و تاثیرش رو دیدم بعد ده روز رو ب بهبود میری 

قطع کردنش عوارض نداره 

فقط نوراگل شب بخور 

فعلا امضا ندارم
17:)

حتما برو پیش روانشناس