2821
2789
عنوان

دعا ناریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1048 بازدید | 85 پست
ممنونم از شما منم حتما میخونم التماس دعا

هدیه من به تو عزیزم👇🏻

وارد کانال زیر بشید و از سیده خانوم ختم شخصی خودتون رو بگیرید با توجه به مشکلتون بهتون ختم میده تا بلطف خدا حاجت بگیرید😍👇

https://eitaa.com/joinchat/1359151313Ca784b55c77

ختم های فوق مجرب فعلا با بیش از 9300حاجت روایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا حاجت روا بشی عزیزم🌹🌹🌹

هدیه من به تو عزیزم👇🏻

وارد کانال زیر بشید و از سیده خانوم ختم شخصی خودتون رو بگیرید با توجه به مشکلتون بهتون ختم میده تا بلطف خدا حاجت بگیرید😍👇

https://eitaa.com/joinchat/1359151313Ca784b55c77

ختم های فوق مجرب فعلا با بیش از 9300حاجت روایی

@تیله_برفی     @sana_gol     @در_پناه_خدا     @عصرپاییز ...

۵ تا خوندم عزیزم

الهی که حاجت روا شی دلت شاد شه

دعا کن بنیامینم به سونیا برگرده و سونیا رو ببخشه و مانع دفع شه

۵ تا صلواتم هدیه به امام زمان برای اشتیتون

برای حاجت رواییم صلوات میفرستی😥🥺ان شاءلله عاقبت بخیر شی و گره ای تو زندگیت نیفته🙏🙏
چشم عزیزم منم ۱۰۱ صلوات میفرستم براتون حاجت روا شی

مرسی فدات شم

عاقبت بخیر شی

برای حاجت رواییم صلوات میفرستی😥🥺ان شاءلله عاقبت بخیر شی و گره ای تو زندگیت نیفته🙏🙏
ممنونم دوست خوبم. استاتر 2 بار خوندم انشالله بهم می رسید خدا عاشقا رو دوست داره😍😘

خواهش میکنم گلم 🌹🌹🌹

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 
دوستان عزیزم اگر میشه برای این دوستمون دعا کنین و اون دعای صفحه اول هرچندتا ک میتونین به نیت حاجت رو ...

ممنون گلم حتما🌹🙏🏻🙏🏻

خدایا منو ببخش...                                                    مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...