2777
2789
به خودت افتخار کن،
روزایی رو به یاد بیارید که تنهایی جنگیدید،
تنهایی مسیر سخت پیشرفت رو طی کردید،
روزایی که از شرایط سخت عاطفی گذر کردید،
و تمام موارد دیگه‌ای که شاید الان از یاد برده باشید ولی شما شجاعانه با آن برخورد کردید!
بعضی وقتا هم در مقابل آیینه بایستید و برای شخصی که این همه پا به پای شما جنگید افتخار کنید..

‌💜💙💛🧡❤️

تکنیک افزایش تمرکز :

۱- تکنیک پومودورو
به ازای هر ۲۵ دقیقه کار با کیفیت، ۵ دقیقه استراحت کنید. اینکار را ۴ بار تکرار کنید تا ۲ ساعت طی شود و درنهایت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه استراحت کنید.
تکنیک پومودورو باعث قفل شدن مغز روی یک کار میشود.
2- رژیم غذایی درست.
مصرف ویتامین ها و مواد معدنی مثل ویتامینE، C ،B ، بتاکاروتن و منیزیم که مکمل عالی برای تقویت مغز هستند را افزایش دهید.
شکلات تلخ حاوی آنتی‌اکسیدان و محرک طبیعی کافئین است و تمرکز را بالا میبرد؛ آجیل منبع ویتامین E و ماهی منبع پروتئین و اسیدچرت و امگا3 است که در تقویت حافظه موثر است.
3- ورزش.
ورزش های هوازی مانند دو باعث تقویت و محافظت از نورون و رشته های مغزی‌ میشود. هرروز حدود نیم ساعت پیاده‌روی سریع باعث بهبود عملکرد مغز و قلب و یوگا باعث کاهش استرس میشود.
4- برای ۳۰ دقیقه از همه چیز دور شوید.
از تمام فعالیت های فکری، کاری، ایمیل، اینترنت، گیم یا ... در این تایم دور شوید.
5- مدیریت انرژی.
اگر کاری درطول روز نیازمند انرژی بیشتری ست آن را به زمانی موکول کنید که بیشتری انرژی را برای انجام کارهایتان دارید.
6- یک چای یا قهوه بنوشید.
کافئین قهوه نه تنها منجر به کاهش خواب آلودگی بلکه باعث کاهش حواس پرتی و سبب افزایش تمرکز در طول انجام کارها میشود.
7- دوری از عوامل حواس پرتی.
بطور معمول چند ساعت اول بیداری تلفن خود را چک نکنید. هر فعالیتی که تمرکزتان را به هم میزند محدود کنید؛ تلویزیون را خاموش کنید.
8- تغییر و تنظیم محیط.
محیط کار یا مطالعه تان را به گونه ای تنظیم کنید که از آن لذت ببرید.
9- خواب کافی.
هرشب حداقل هفت ساعت بخوابید و در طول روز اگر احساس کردید به استراحت احتیاج دارید از ۴۵ تا ۶۰ دقیقه استراحت کنید.
10- برنامه ریزی.
کارهایتان را به بخش های کوچکتری تقسیم کرده و پس از انجام هر بخش وقفه کوتاهی دهید.

ساعت طلایی روز برای درس خوندن:

۶تا۹ صبح: مغز بیشترین انرژی رو داره، درس تخصصی بخون.
۹ تا ۱۲ ظهر : مغزت به آماده ترین حالت خودش میرسه و بهتره درسی رو بخونی که ازش خوشت نمیاد یا برات سخته.
۱۲ تا ۲ ظهر : مغزت داره خسته میشه و بهتره یه درس سبک بخونی.
۴ تا ۷ عصر : بعد استراحت پس از ناهار. مغزت دوباره انرژیشو بازیابی می‌کنه و میتونی یکی از دروس سخت و چالشی رو این تایم بخونی.
۷ تا ۱۰ شب : انرژی مغزت کم میشه و بهتره این تایم رو بزاری برای مرور درس هایی که خوندی.

🌱 دوتا کامنت برای ۲۰ گرفتن و نکات شب امتحانی برات میزارم حتما استفاده کن 😊 دوستای نی نی سایتی رو که میدونی درس میخونه رو هم تگ کن تا بهم کمک کنیم✨️

✨️ تاپیک های قبلی رو دوست داشتی چک کن که همه مطالب مفیده 😍

اَللَّهُمَّ إنِّي اَسْأَلُكَ حُسْنَ الخاتِمَةِخداوندا من از تو یک پایان خوب میخواهم ♡ 《 با کتاب شخصیت خودتو ارتقا بده دوست من 》

شب امتحان حتما انجام بده :
1- با مباحث سخت خوندنو شروع کن.
2- 3 ساعت از روز قبل امتحان رو جبرانی بزار.
3- با دوستای درس خونت یه گپ درسی بزن.
4- با اون دوستات که استرس میدن کات کن.
5- نمونه سوال و جزوه معلم رو حفظ باش.
6- بیشتر از دو تا منبع واسه امتحان نخون.
7- خوابت رو تنظیم کن و شب بیدار نمون.

اَللَّهُمَّ إنِّي اَسْأَلُكَ حُسْنَ الخاتِمَةِخداوندا من از تو یک پایان خوب میخواهم ♡ 《 با کتاب شخصیت خودتو ارتقا بده دوست من 》

۵توصیه مهم شب امتحانی

1- حتما یه نگاه به نمونه سوالا بنداز.
2- مباحث سختو بخون و بعد برو سراغ مطالب آسون.
3- برای نیم سال دوم بیشتر وقت بزار.
4- منبع جدید نخون، از جزوه های که داری استفاده کن.
5- عجله نکن و با حوصله درس بخون.

مهارت تند خوانی :

1- گسترش چشم.
2- بلند نخواندن.
3- دسته‌بندی کردن.
4- خواندن سطحی متن.
5- مرور اجمالی به درس.
6- متمرکز بودن.
7- برنگردید به مبحث قبل.
8- ارتباط دادن متون به هم.

مهمترین نکات برای یادگیری مهم :

1- آرام باشید، ممكن است كمی سخت باشد ولی كافی است یك نفس عمیق بكشید. سعی كنید افكارتان را متمركز كنید.
2- فلش‌ كارت درست كنید. تهیه فلش كارت روش خوبی است تا خود را بیازمایید.
3- اطلاعات مهم را در كاغذهای كوچك یادداشت بنویسید و با صدای بلند بخوانید.
4- اطلاعات و نكات را در راه مدرسه در ذهن مرور كنید.
5- سعی كنید مطالبی را كه می‌خوانید درك كنید. با این كار هیچ مشكلی برای به خاطر آوردن آن‌ها سر جلسه امتحان نخواهید داشت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالی عالی👌🏻👌🏻👌🏻

واقعا کاش میشد همیشه امید رو تو دلمون زنده نگه داریم

میدونی بعضی اوقات از خودم متنفر میشم اما بعدش میفهمم چقدر گذر از اون شرایط نیازمند قوی بودن بوده

و از خودم ممنون میشم😁

زندگی واقعا خیلی قشنگه❤خدایا شکرت

عالی عالی👌🏻👌🏻👌🏻 واقعا کاش میشد همیشه امید رو تو دلمون زنده نگه داریم میدونی بعضی اوقات از خو ...

چقدر عالی خوشحالم که به درک این موضوع رسیدی😊❤️

سلام

امتحانات من نزدیکه کلاس نهم هستم واقعا این چندماه هیچی نخوندم و همه ی امیدم این امتحاناتیه که کلا ۱ یا ۲ هفته بهش مونده خیلی نگرانم 

میخوام رشته تجربی ازین راه کار ها میتونم رشته مورد علاقمو بیارم 

سلام عزیزم سعی کن یه جایی درس بخونی که راحتی و به روش تند خوانی درس بخون یعنی با انگشت یا هر وسیله ای که حواست رو پرت نمیکنه زیر مطالب خط بکش و توی دلت بخون و لب خوانی نکن روی میزت خوراکی یل وسایل دیگه نباشه ، اول صبح ها سعی کن درس بخونی ، گرسنه نباش، از قند و شیرینی های مصنوعی استفاده نکن و از اول تا آخر کتابت رو با این روش بخون (حداقل ۲ بار) اگر مطلبی رو متوجه نشدی یا حتی اگه متوجه شدی بیا و کلیپ آموزشی ش رو توی گوگل ها هر جای دیگه مثل سایت اینو یا فیلمو ببین و برو تست بزن و نمونه سوال حل کن . موفق باشی 😊