2777
2789

از اول ازدواج نمیدونم چرا دختر خاله شوهرم وخاله ش با من بد بودن یعنی شدیدددددد

تازه خودش قبل شوهرم ازدواج کرده رابطه ای بینشون نبوده 

ولی حالا هر وقت منو میبینه جلو بقیه میگه وای بچه ات به خودمون رفته خوشگله 

من اینقدر لجم میگیره من خودمم خوشگلم در حد معمولی ولی نمیدونم چشه این عجوبه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو هم به بچت بگو وای به شوهرت رفته خوشگلیش

یا زینب پیش خدا برام واسطه شو که منم مادر بشم یا امام رضا همش میام پیشت پس چرا یک نگاه بهم نکردی یا امام رضا برام واسطه شو پیش خدا بهم یک فرزند سالم صالح  بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
شاید حسادت میکنه به زندگیتون

اون که آره 

باورتون میشه سر خرید جهاز 

فرشی که مرد می‌خره من نظر دادم به شوهرم 

شب خاله ام زنگ زده بود شوهرم وگریه می‌کرد چرا حرف زنت را گوش میدی نمیدونم چه مرگشه

دختر خاله شوهر  من خاله های شوهرم همشون ندیدم تاحالا  مردم چه دخالت میکنن تو زندگیا بگو اتفاقا درست نگاه کنی خوشگلیش ب خودم رفته  

میشه به یه مامان ک داره سعی میکنه مستقل باشه با ف،الو یا حتی لایک کوچیک انگیزه بدین🫶                    hanami_style3@

تو هم به بچت بگو وای به شوهرت رفته خوشگلیش

😂😂😂😂خدا نکشتت 

ولی خوبه اتفاقا با شوهرش خوب نیست فکر کنم طلاق عاطفی ان 

روز تولد شوهرم پیام بهش میده زنیکه اینقدر بدم میاد ازش

اما از من می شنوی بزار هر چی دوست داره بگه تو جواب ندی بیشتر می سوزه هم اینکه نزار بیشتر باهات دشمن بشه گند بزن تو همه چیز سعی من دوری کنی ازش لج نندازیش

یا زینب پیش خدا برام واسطه شو که منم مادر بشم یا امام رضا همش میام پیشت پس چرا یک نگاه بهم نکردی یا امام رضا برام واسطه شو پیش خدا بهم یک فرزند سالم صالح  بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
اما از من می شنوی بزار هر چی دوست داره بگه تو جواب ندی بیشتر می سوزه هم اینکه نزار بیشتر باهات دشمن ...

باورت میشه بچه من نوزاد بود از من گرفتش بردش تو یه اتاق تا یک یه چیزی دستش بود میخواست بماله به بچه 

من رسیدم نتونست یهو عصبانی شد گفت کرم از خودته 

من هنوز  موندم