2777
2789
عنوان

عروسی دعوتیم

472 بازدید | 20 پست

همکارشوهرمه ومنم تابحال ندیدمشون ازهمکارافقط شوهرمنودعوت کرده نمیدونم چی بپوشم ازیه طرفم اون موقع خونه مادرشوهرم نذری داره ومجبورم لباسمواونجاببرم واماده بشم حالاموندم چی بپوشم خونواده شوهرم بشدت مذهبی هستن خودم توذهنم کت وشلواربودولی چون ازاونجامیخوام برم نمیدونم چی بگیرم که بهم بیاد ومادرشوهرم تیکه ای نندازه بهم بعدنمیدونم آرایشگاهموبرم درحد ارایش ملایم صورت یانه خودم ارایش معمولی انجام بدم 

گاهی انسانم آرزوست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو اتاق آماده شو بعدش مانتو بپوش مادر شوهرت نبینه خودت آرایش کن موهاتم سشوار بکش

یعنی اونجاروسری اموبردارم اخه من غریبه ام اونجا واوناهم فکرمیکنم مذهبی باشن 

گاهی انسانم آرزوست

😐😐😐😐مگه عروسیشون مختلطه؟

بعدم تالار اتاق پرو داره اونجا لباستو عوض کن

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
عزیزم کت شلوار خیلی قشنگه .یا ی پیرهن بلند ک پوشیده باشه .برای ارایش هم برو ارایشگاه .ی آرایش لایت و ...

خودم میگم پیراهن بلندکه نیازی به چادرنباشه ولی شوهرم میگه کت وشلوار وچادرازخونه زدیم بیرون چادررودربیار 

گاهی انسانم آرزوست
😐😐😐😐مگه عروسیشون مختلطه؟ بعدم تالار اتاق پرو داره اونجا لباستو عوض کن

اخه کمی فرهنگشون پایین نمیخوام توفیلمشون بیوفتم اینم بگم شوهرم مافوقش هست

گاهی انسانم آرزوست

من عروسی همکار همسرم رفتم روسریمو شیک بستم با یه لباس پوشیده که قشنگ هم بود پوشیدم اصلا  روسری در نیاوردم اونجا

نت بزنی الان مدلا زیادن برای لباس

اما برای صورتم رفتم آرایشگاه بهش گفتم نمیخام آرایشم تو چشم باشه آرایش ملایم کرد اما خدایی خیلی خوب بود 

دیگه موذب نبودم راحت بودم